5053873217 [email protected]

2019 model yılı için yeni Berlingo’yu çıkaran Citroen, farklı güç çıkışlarına sahip dizel ve benzinli seçeneklerin yanı sıra manuel ve otomatik şanzıman seçenekleri de sunuyor. Berlingo, Opel Combo ve Peugeot Rifter ile yakından bağlantılı bir model.

Doğası gereği modelin pratikliği diğer özelliklerinden daha çok öne çıkıyor. Kullanıcılarını hayal kırıklığına uğratmayan Berlingo kabinde çok sayıda depolama alanına sahip. Arka koltuklar neredeyse tamamen dümdüz olacak kadar katlanabiliyor, bu sayede araçta geniş ve büyük eşyalar taşınabiliyor. Arka koltukta üç yetişkin rahatça oturabiliyor.

2019 Berlingo standart olarak Otomatik Acil Fren ve Şeritten Ayrılma Uyarısı özellikleriyle donatılmış. Modelde 8 inç multimedya sistemi bulunuyor. Kabinde silinmesi kolay plastik yüzeylere yer verilmiş.

Biniş deneyimi oldukça konforlu. Düşük hızlarda sürüş düzgün ve hafif, ayrıca kabine fazla yol gürültüsü gelmiyor. Berlingo fiyat bakımından da benzerlerine iyi bir alternatif oluşturuyor.

WhatCar üçüncü nesil Citroen Berlingo’yu test sürüşüne çıkardı ve günümüz piyasasında SUV’lerle ne kadar baş edebileceğine baktı.