5053873217 [email protected]

Yeni dizi Çarpışma’nın yıldızı Elçin Sangu, “Gerçekten yaşamış birini canlandırmayı ister misin?” sorusuna, “Evet. Lady Diana’yı oynamak isterdim” diyerek yanıt verdi.

Çarpışma dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Elçin Sangu, BeStyle dergisine konuştu. Sangu, “Opera mezunu olmanın oyunculuğuna, canlandıracağın karakteri algılamana nasıl bir katkısı oluyor?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Opera hem müzik hem de oyunculuk sergilenmesini gerektiren bir sanat dalı. Bundan dolayı, teknik olarak zaten sahnede oyunculuk yapıyorsun. Tek farkı kamera karşısında olmaması, canlı sergilenmesi. Konservatuvarda öğrenmek zorunda olduğumuz şarkı söylemek, enstrüman çalmak ve dans etmek, şu an yaptığım mesleğin temelini oluşturdu diyebilirim.”

Aklında yer eden bir müzikal veya müzikal oyuncusu var mı?

“En son müzikal film “La La Land”i beğenerek izledim.”

İnternet projesi de dahil birçok dizide yer aldın, geçen yıl bir film yaptın. Peki hiç tiyatro sahnesine çıkmak gibi bir hayalin var mı?

“Tiyatro sahnesinde olmayı çok istiyorum. Bir gün yapacağımı düşünüyorum. Fakat şu anda hem dizi hem tiyatroyu aynı anda yapabileceğimi sanmıyorum.”