5053873217 [email protected]

Tuba Büyüküstün, Uluslararası Emmy Ödülleri’nin açılışı için New York’taydı… Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü paylaştığı Star TV’nin sevilen dizisi Cesur ve Güzel’in Emmy Ödülleri’nde En İyi Dizi kategorisinde finale kalmasıyla gecede hazır bulunan Büyüküstün dekolteli siyah elbise tercihiyle kırmızı halıya damga vurdu. İşte dünden bugünü Tuba Büyüküstün’ün kırmızı halı stili…

Oyuncu Tuba Büyüküstün New York’taki 46. Uluslararası Emmy Ödülleri Töreni’ne katıldı. Rol aldığı Cesur ve Güzel dizisi En İyi Dizi kategorisinde finale kalan Tuba Büyüküstün daha önce de bu ödüle “En İyi Kadın Oyuncu” dalında aday gösterildiğini, bunun ikinci deneyimi olduğunu söyledi.

Büyüküstün, “Burada olmak her zaman çok keyifli. Emmy International ailesi diyorum ben artık. Gerçekten çok sıcaklar, çok misafirperverler. Sadece burada olmak yeterli. Biraz önce ‘Ödülü alacak mısınız, ne hissediyorsunuz?’ diye bir soru geldi. Burada olunca şuna inanıyorsun ki önemli olan burada olmak” diye konuştu.

Kendisini içeride büyük bir kalabalığın beklediğini anlatan Büyüküstün, “Bu muhteşem. Ne diyebilirim ki?” ifadelerini kullandı.

.36 yaşındaki oyuncu Nihan Buruk imzalı derin dekolteli kıyafeti ile geceye damga vurdu. İşte dünden bugüne Tuba Büyüküstün’ün kırmızı halı stili…