5053873217 [email protected]

BMW , 1 Serisi Sedan modelini Avrupa’ya da sunmaya hazırlanıyor olabilir. Henüz resmi bir bilgi yok ancak fotoğrafçılar otomobili Münih’te BMW’nin teknik merkezi yakınlarında yakaladı.

Otomobilin kamuflajlı olmasının sebebiyse firmanın 1 Serisi Sedan modelini şimdiden güncellemeye hazırlanıyor olması. Ön ve arka olmak üzere otomobilin alt kısmının tamamı kamuflajlı. Farlar ve arka lambalarda da yeni aydınlatma imzaları gibi bazı modifikasyonlar yapılması bekleniyor. Ön panjur ve tamponlar da tazelenecek, ön fasya mevcut versiyondan daha agresif görünecek. Yan eteklerin de daha kaslı bir görünüme sahip olması bekleniyor.

Bütün kozmetik değişiklikler Sedan modeli Avrupa’da gelecek yıl çıkacak yeni 1 Serisi hatchback ile uyumlu hale getirme amacı taşıyor. Sedan otomobilin önden çekişli şu an FAAR diye bilinen UKL platformuna da güncelleme yapılıp yapılmayacağını zaman içinde göreceğiz.

Aslında 1 Serisi Sedan modelinin Münih’te test ediliyor olması sürpriz değil. Mevcut model de daha önce Münih’te görüntülenmişti. Yeni 1 Serisi Sedan Avrupa’ya gelirse BMW, Mercedes-Benz A-Serisi Sedan ile daha iyi rekabet edebilir.