5053873217 [email protected]

Temsa Motorlu Araçlar, 2 Kasım’da başlayacak yeni kampanyasında Mitsubishi Eclipse Cross ve L200 modellerinde Kasım ayı boyunca ÖTV ve KDV indirimlerinin yanı sıra takas desteği ve kredi avantajları sunuyor.

Mitsubishi Eclipse Cross’ta 50.000 TL’ye varan indirim

Kampanya kapsamında Mitsubishi Eclipse Cross ÖTV indirimine ilave avantajlarla 50.000 TL’ye varan indirimler, takas desteği ve uygun kredi avantajlarıyla “hayatın tozunu attırmak isteyenlerin” beğenisine sunuluyor.

Mitsubishi Motors’un yeni jenerasyon otomobillerinin ilki olan yeni coupe SUV modeli Eclipse Cross, dikkat çekici tasarımı, gelişmiş ileri güvenlik özelliklerine sahip sürüş dinamikleri ve sürücünün yoldan gözünü ayırmadan yönetebildiği akıllı telefon fonksiyonlarını kullanmasına olanak sağlayan Smartphone Link Display Audio sistemi gibi yüksek teknolojili donanımı ile öne çıkıyor. Benzersiz bir sürüş deneyimi sunan Mitsubishi Eclipse Cross, markanın 40 yıllık SUV uzmanlığı, 80 yıllık 4×4 geçmişi ve 30 yıllık All-Wheel-Control (S-AWC) teknolojisinden güç alıyor.

Mitsubishi L200’de 32.000 TL’ye varan indirim

Kampanya kapsamında Mitsubishi L200 KDV indirimine ilave avantajlarla 32.000 TL’ye varan indirimler, takas desteği ve uygun kredi avantajlarla satışa sunuluyor.

L200, Mitsubishi Motors’un yetmiş yıllık pick-up teknolojisi ile tasarlandı. Yüksek donanım seviyesine sahip olan Mitsubishi L200, ekonomik yakıt tüketimi ve kolay manevra kabiliyetiyle kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. Pick-up’ın sağlamlığının ve dayanıklılığının yanı sıra sınıfında öncü konfor ve güvenlik özelliklerine sahip olan Mitsubishi L200, RISE gövde yapısı, darbe emici şasisi ve gelişmiş süspansiyon sistemi sayesinde her türlü yol koşulunda rahatlıkla yol alıyor. Mitsubishi L200’lerin 6 farklı donanım versiyonu bulunuyor.