5053873217 [email protected]

General Mobile, Türkiye’nin ilk yerli üretim logolu telefonunu üretmeye başladığını duyurdu. Yerli üretim logosu, GM 9 Pro ve General Mobile’ın tüm ürünlerinde kullanılacak.

General Mobile’ın İstanbul İkitelli’de, yıllık 2.5 milyon adet üretim kapasiteli yeni fabrikasında üretilen yerli üretim logolu telefonlar, raflardaki yerini aldı.

33 ülkede faaliyet gösteren, inovasyon ve Ar-Ge çalışmaları ile kısa sürede dikkat çeken General Mobile, kısa süre önce lansmanını yaptığı amiral gemisi GM 9 Pro ve diğer tüm ürünlerinde yerli üretim logosunu kullanacak.

Ticaret Bakanlığı’nın fiyat etiketi yönetmeliğinde yaptığı düzenleme kapsamında yerli üretim logosunun yanı sıra etiket ve listerlerde ürünün üretim yeri ve ayırıcı özelliği de yer alıyor. Ayrıca tüm vergiler dahil satış fiyatı da ambalajda yer alacak.

GM 9 Pro’nun etikette yer alacak satış fiyatı, lansman fiyatı olan KDV dahil 2899 lira.

General Mobile, fiyat politikasını değiştirmeden yeni yönetmelikle birlikte mevcut fiyatları uygulamayı sürdürüyor.

 

Kalitesi DxOMark tarafından onaylanan, yapay zeka ile güçlendirilmiş, 12MP ve 8MP’lik çift kameraya sahip GM 9 Pro; Gorilla Glass 5 ile darbelere ve çizilmelere karşı daha dayanıklı ve sağlam olarak tasarlandı.

 


Gelişmiş Kryo işlemci mimarisine sahip, Qualcomm Snapdragon SDM660 ile yüksek performans sunan GM 9 Pro; 4GB RAM ve 64GB dahili hafızası ile en zorlayıcı oyunlarda bile nefes kesen performans sağlıyor.