5053873217 [email protected]

O Ses Türkiye’de setinden ilk kare geldi. Murat Boz, Beyazıt Öztürk ile fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Seda Sayan ise yeni sezon öncesi Hadise’ye gönderme yaptı.

Türkiye’nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan O Ses Türkiye’de yeni sezon heyecanı başlıyor. Bu yıl jüri üyelerinde farklı isimler yer alacak. Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk’ün jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye’den ilk paylaşım geldi.

Murat Boz Instagram hesabından Beyazıt Öztürk ile olan fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafa bir saat içinde binlerce beğeni ve yorum geldi.

O Ses Türkiye yarışmasında jüri koltuğuna oturmaya hazırlanan şarkıcı Seda Sayan, bir güzellik merkezinde bakım yaptırdı. Hadise hakkında da konuşan Seda Sayan,“Onun yüzü, gözü, cildi, dudakları çok güzel. Geçen akşam yemekte çok yakından baktım harikaydı. Zaten kendisini çok severim. Ondan güzel olmak için uğraşıyorum. Hadise’den güzel olmam şart“ dedi.

O Ses Türkiye ekibi geçtiğimiz günlerde tam kadro buluşarak yemek yemiş ve yeni sezon hakkında açıklama yapmıştı.

Yeni sezonda seyircisi ile buluşacak olan O Ses Türkiye programı için Beyazıt Öztürk, Seda Sayan, Hadise ve Murat Boz’da oluşan jüri ekibi kuran Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde Baltalimanı Angel Blue’da yemek verdi.

Milliyet’ten Emrah Akçaay’ın haberine göre; güzel bir heyecan yaşadığını söyleyen Acun Ilıcalı, “Çok güzel, eğlenceli bir ekip kurduk. Seyircileri güzel bir şov bekliyor. Beyazıt’la benim çok eski dostluğum var. Seda Hanım da yıllardır ekranlarda ve çok seviliyor. Bu ekibi görüpte heyecanlanmamak elde değil” dedi.

Acun Ilıcalı’dan para istemediğini söyleyen Beyazıt Öztürk, “Ben ve Seda artık emeklilik dönemindeyiz. Bizim sigorta prim ve günlerimiz doğru ve tam yatırsın Acun, başka bir şey istemiyoruz” demesi üzerine Seda Sayan gülme krizine girdi.

Yurt dışına yerleşeceği yönünde çıkan haberlere de açıklık getiren Beyazıt Öztürk, “Çıkan haberler külliyen yalan. Ev aldığım yok. ‘O Ses Türkiye’ yarışması var, ‘Beyaz Show’ devam edecek. Onun için doğru yapılmış haberler değil” diyerek açıklık getirdi.