5053873217 [email protected]

Sivri dilli eleştirileriyle tanınan eski futbolcu Joey Barton, Neymar’ın fenomen bir futbolcu olmadığını söyleyerek, “Futbolun Kim Kardashian’ı” benzetmesi yaptı.

İngiliz eski futbolcu Joey Barton, çarpıcı açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. 36 yaşındaki Barton bu kez Paris Saint-Germain’in (PSG) Brezilyalı yıldızı Neymar’a sataştı.

İngilizler’in futboldaki asi adamı olarak nitelenen Barton, L’Equipe gazetesine verdiği röportajda Neymar’ı kızdırabilecek ifadeler kullandı.

2016-20117 sezonunda futbolu bıraktıktan sonra yorumculuğa başlayan ve sivri dilini kimseden esirgemeyen Barton, bu kez Neymar’ı diline doladı.

Barton’a göre, 2018 Dünya Kupası esnasında gösterdiği sportmenlik dışı hareketler nedeniyle futbol kamuoyunun büyük bir kısmından yoğun eleştiriler alan Neymar, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo’nun seviyesinde değil.

Barton, Neymar hakkında “Neymar dünyanın en iyi oyuncusu değil. Rusya’da yine gördük. Messi ve Ronaldo’nun seviyesinde değil. Dünyada ondan daha iyi çok oyuncu var” ifadesini kullandı.