5053873217 [email protected]

Fotoğraflarda M40i versiyonu görülen model sportif ön fasyası ve geriye yatık farlarıyla konsept ile çok benzer. Otomobil ön çamurluk hava girişleri, uzun bir kaput ve eğimli ön camla dikkat çekiyor. İki denge çubuğu ve beş kollu tekerlekler, yüksek performanslı ve mavi kaliperlere sahip bir fren sistemiyle tamamlanıyor.

Sportif stili arka kısımda havalandırma girişlerine sahip tampon ve entegre spoyler ile nispeten kısa bagaj bölmesi sürdürüyor. Dikkat çeken diğer stil özellikleri arasında ince arka lambalar, ikili egzoz sistemi ve metalik aksamlı arka difüzör bulunuyor.

İç kabin sportif ve yüksek teknolojiye sahip. Sürücüler üç kollu bir direksiyon simidinin arkasına geçiyor ve buna 8 Serisi Coupe’de kullanılana benzer bir dijital kontrol paneli eşlik ediyor.

Orta kısımda iDrive multimedya sistemini metalik bir çerçeve sarıyor. Hemen altında yine çevreleri metalik hava girişlerini görüyoruz.

 

Orta konsolda kablosuz akıllı telefon şarj tepsisi, ufak bir depolama alanı ve USB portunu barındıran sürgülü bir panel yer alıyor. Fotoğraflarda ayrıca Z4’ün vites kolu, iDrive kontrol aracı ve paslanmaz çelik pedallar görülüyor.

2019 BMW Z4 bir dizi farklı motor seçeneğiyle sunulacak ve BMW şimdiden M40i versiyonunun yeni altı silindirli ve “ekstrem güce sahip” bir motorla geleceğini açıkladı. Otomobilde çift turbo 3.0 litre sıralı altı silindirli 385 PS (283 kW/380 bg) motorun yer alması bekleniyor.

Performans özellikleri henüz doğrulanmasa da, BMW otomobilde kilitli arka diferansiyel ve elektronik amortisörlü alçak spor süspansiyon yer alacağını doğruladı.

BMW yeni Z4’ü 23 Ağustos’ta tanıtacak.