5053873217 [email protected]

Wonder Woman filmiyle dünya çapındaki ününü pekiştiren İsrailli oyuncu Gal Gadot, Wreck-It Ralph 2’nin seslendirme kadrosuna dahil oldu. Instagram’da dün yaptığı açıklamada, yeniden direksiyonun başına geçeceğini ve Wreck-It Ralph filminde sokak yarışçısı Shank’ı oynayacağını açıkladı. İlk kez bir Disney animasyonunda yer alacak olan 33 yaşındaki oyuncu, rolüyle ilgili “Shank inanılmaz araba kullanan bir kız ve bu da ona kötü kız havası veriyor. Ama film devam ederken, aslında ne kadar eğlenceli, bilge ve sıcak olduğunu fark ediyorsunuz, bu da onun hakkında en çok sevdiğim şey” dedi.

Filmde, John C. Reilly’nin sevilen karakteri Ralph ve komedyen Sarah Silverman’in seslendirdiği arkadaşı Vanellope von Schweetz, Vanellope’nin “Sugar Rush” video oyununu kurtarmak için Litwak’s Family Fun Center & Arcade’de yedek parça ararken Shank ile tanışırlar.

Wreck-It Ralph, 2012 yılında dünya çapında 470 milyon dolardan fazla hasılat yaptı ve bir Oscar adaylığı kazandı. Yönetmenliğini Rich Moore’un üstlendiği, senaryosunu ise Phil Johnston ve Jennifer Lee’nin yazdığı film, 21 Kasım’da vizyona girecek.