5053873217 [email protected]

Acun Ilıcalı, yeni sezonu hakkında bilgiler verdi. O Ses Türkiye’de sürprizler olacağını dile getiren Ilıcalı, Kore uyarlamasını bir dizi üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Ilıcalı ayrıca Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar’ın yeni filmleri yayınlayacaklarını da ifade etti.

Acun Ilıcalı, Hakan Ural ve Esra Eron’un konuğu olarak yeni sezon çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, ‘İki dizi projemiz var. Birisi Jet Sosyete. Yeni sezonda bizde olacak. Diğer ise sevgili Fatih Aksoy’la yapacağımız iddialı bir dizi projesi’ dedi.

Medyapım imzalı diğer dizisi hakkında da bilgi veren Ilıcalı “İkinci iş olarak sevgili Fatih Aksoy’la çok güzel bir projeye başlıyoruz, yeni bir dizimiz olacak. Kendisinin çok inandığı, bizim ekibin çok inandığı bir proje” diyerek dizinin Kore uyarlaması bir baba-kız hikayesi olacağını da açıkladı.

Ilıcalı, “Belki bundan sonra bir dizi daha yapacağız. Bomba bir iki transferimiz daha var ancak onları şimdi açıklamayacağım. O Ses Türkiye’nin yeni sezonunda da sürprizlerimiz olacak” dedi.

Masterchef Türkiye hakkında bilgi veren Ilıcalı, Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar’ın bundan sonraki yeni sinema projelerinin de TV8’de ekrana geleceğini belirtti.

Gülse Birsel’le dostluklarının eskiye dayandığını söyleyen Ilıcalı, bir anısını da şöyle anlattı: “Gülse ile biz çok uzun yıllardan beri tanışırız. Kimsenin bilmediği olaylar vardır, ben bunu söylemek istiyorum. Seyircilerimiz de bunu bilsin istiyorum çünkü ben iyiliklerin saklanmasından yana değilim. Neden değilim, örnek olmasını istiyorum. Yıl 2009, yani bundan 9-10 yıl önce Var mısın Yok musun’da bir yarışmacı gerçekten acayip heyecanlı bir yarışma geçirdi. Uğraştı, uğraştı, uğraştı ve sonunda kaybetti. Gereksiz risk almadı, devamlı bir şeyler yapmaya çalıştı. Parayı yakalasa kabul edecek, yakalayamadı o teklifi. O teklifi yakalayamayınca da kaybetti. Gecesinde de hemen Gülse Birsel aradı. “Senden tek bir şey rica ediyorum, bu arkadaşımızın lütfen bana telefonunu bul. Çünkü ben uyuyamayacağım yoksa. Onun kaybettiği miktarı ben karşılayacağım’ dedi”