5053873217 [email protected]

Samsung’un Katlanabilir Telefonu 7-inç Esnek Ekran ve Dışında ikincil bir ekran çubuğuna daha sahip olacak? 2019’da piyasaya sürmesi beklenen Winner Kod adlı katlanabilir telefon hakkında yeni bilgiler neler?

 

Samsung’un Önümüzdeki Yıl Piyasaya Süreceği Katlanabilir Telefon’un Ekran Özellikleri Ortaya Çıktı
Wall Street Journal’dan Timothy Martin‘in haberine göre, Samsung’un merakla beklenen katlanabilir telefonunun önümüzdeki yılın başında esnek bir 7 inç ekran ve cihazın dış tarafında ikinci bir ekran çubuğuyla – display bar ile gelmesi bekleniyor.

Bu boyuttaki katlanabilir telefon aslında TABLET sınıfına giriyor ancak katlandığında muhtemelen bir telefon boyutunda ve küçük ve taşınabilir olacak.

Doğrusunu isterseniz bunun nasıl olduğunu görmek gerçekten ilginç olacak. Koreli donanım şirketlerinin bunda Samsung’un kendisi de dahil; bu yaklaşan cihaz için esnek OLED ekranlarla birlikte kavisli piller üzerinde çalıştıkları biliniyor. Bu teknoloji konusunda dünya da lider tedarikçi olan Samsung için bu çok ta zor olmasa gerek.

Samsung’un Katlanabilir Telefonu Kaç Para Olacak? Derseniz?
Martin’in haberinde “Winner” Kazanan Kod adı verilen katlanabilir telefonun lansmanda 1.500 dolardan daha fazla bir fiyatla satışa sunulabileceğinden bahsediliyor. Bu rakam daha önce bahsedilen 1900 dolarlık fiyat bilgisini destekliyor.

Doğal olarak kitlesen bir çekiciliğe sahip olacağı kesin ancak benim kafamda özellikle kalınlığı ve pratikliği konusunda soru işaretleri var. Üretkenlik Uygulamalarında sağlayacağı faydalardan bahsetmeye gerek yok bile.

Samsung’un bir sonraki CES 2019‘da bu modeli duyurmasını bekliyoruz.