5053873217 [email protected]

Son olarak rol aldığı “Vatanım Sensin” dizisindeki başarısıyla adından söz ettiren oyuncu Miray Daner, ilk başrolünü “Bir Litre Gözyaşı” dizisinde oynayacak.

MF yapımın yeni sezonda yayına girecek Japon draması “Ichi Rittoru No Namida” uyarlamasında yer alacak olan Miray Daner için erkek partner arayışına girildi.

Görüşmeler kapalı kapılar ardında gerçekleşirken yapım şirketinin Mert Yazıcıoğlu ve Ekin Koç üzerinde durduğu öğrenildi.Her iki isim de henüz bir anlaşma imzaladı. Dizi omurilik hastası genç bir kızın hayatını konu alıyor.

Ekin Koç

MİRAY DANER KİMDİR?
Oyunculuk kariyeri ve sergilediği performans ile son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Miray Daner, 1999’da İstanbul’da doğdu. Küçük yaşlarda dizilerde rol almaya başlayan Miray Daner, 2009’da Bez Bebek dizisinde rol aldı. Daha sonra Papatyam dizisinde Gonca karakterini canlandırdı.

2015’te Medcezir dizisinde canlandırdığı Beren karakteri ile tanındı. Şu an Vatanım Sensin’de rol alan Miray Daner’in dizideki babası Halit Ergenç’le yolları da yıllar evvel kesişmiş. Baba-kız rolünde gördüğümüz ikili yıllar evvel Dersimiz Atatürk filminde beraber rol almış. Vatanım Sensin’in Hilal’i Miray Daner dizideki performansıyla çok beğeniliyor. Miray Daner Altın Kelebek’te ‘Yıldızı Parlayan’ ödülünü aldı.