5053873217 [email protected]

Apple’ın yeni iPhone X modeline dair yeni bir sızıntı daha gerçekleşti. Teknoloji devinin iPhone X ile ilgili aldığı radikal kararı sızdıran teknoloji uzmanları yeni modelde mavi ve turuncu renk seçeneğine de yer verileceğini belirtti.

Apple’ın Eylül ayında yapması beklenen yeni model tanıtımı öncesi bir yeni iPhone’lara ait olduğu iddia edilen bir görüntü 9to5Mac sitesinde yayınlanmıştı.

Görüntülere göre, Apple bu yıl 2 yerine 3 farklı yeni iPhone modeli tanıtacak.

En sağda yer alan yeni iPhone X’in geçtiğimiz yıl tanıtılan modelle aynı ebatta olduğu görülürken, ortada yer alan 6.1 inçlik, tek kameralı modelin ise ‘ucuz iPhone X’ olarak tanıtılması bekleniyor.

iPhone X Plus’ta ise 6.5 inçlik çerçevesiz ekranla kullanıcılara daha büyük bir ekran vaat ediliyor.

Görüntülerle ilgili Apple’dan herhangi bir açıklama gelmezken, tanıtım tarihi yaklaştıkça bu tarz sızıntı ve iddia videolarının artması bekleniyor.

ABD basını da geçtiğimiz günlerde şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı haberlere göre, Apple, 3 arka kameraya ev sahipliği yapacak yeni bir iPhone X modeli üzerinde yoğun mesai harcadığını duyurmuştu.

Henüz iddia ile ilgili resmi bir açıklama bulunmazken 3 arka kameralı iPhone modeli için 2019 tarihi işaret edilmişti. Söz konusu kameralar bir nesnenin farklı açılardan fotoğraflanarak 3 boyutlu modellemesinin yapılmasına da imkan verecek.

Aynı haberlerde 3 kameralı Huawei P20 Pro’nun gördüğü ilgiden sornra Apple’ın bu adımı atmasına da dikkat çekilmişti.

Geçtiğimiz yılın eylül ayında iPhone 8 ve 8 Plus modelleri ile birlikte tanıtılan iPhone X, geride bıraktığımız yılın en çok konuşulan cihazlarının başında gelmişti.

Apple’ın bu yıl tanıtacağı amiral gemisi modeline ait ilk görüntüler ise şimdiden sızmaya başladı.

İşte Apple’ın merakla beklenen yeni amiral gemisi ile ilgili sıkça dile getirilen iddialar…

 

Altın sarısı rengindeki yeni iPhone X (iPhone X Gold) alternatif bir renk seçeneğine ev sahipliği yapıyor.

ABD merkezli teknoloji devi Apple, bilgileri Federal İletişim Komisyonu (FCC) ile paylaştıktan sonra sızıntı gerçekleşti.

9to5Mac tarafından paylaşılan görsellere göre iPhone X’un altın sarısı renginin çerçevesi siyah renkte olacak.

 

iPhone XL, iPhone XL fiyat, iPhone XL özellikleri
Apple’ın iPhone serisinin 10’uncu yılına özel olarak geliştirdiği ve bugüne kadar ürettiği en pahalı iPhone modeli olarak da dikkat çeken telefonun yeni versiyonu ile eylül ayında karşılaşabiliriz.

Geçtiğimiz aylarda bugüne kadar ürettiği en pahalı iPhone modeli iPhone X ile kullanıcılarının karşısına çıkan Apple, bu serinin yeni modelinde radikal bir değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

ABD basınında yer alan haberlere göre, Apple iPhone X’in “nefret edilen” özelliğini olarak gösterilen tepedeki çentiği cihazdan kaldıracak.

Apple’ın yeni amiral gemilerini tanıtmasına aylar var. Ancak şimdiden şirketin gelecek planlarına dair söylentiler şimdiden ortaya atılmış durumda.

Bu söylentilerden en dikkat çekeni ise kuşkusuz daha büyük ekrana sahip iPhone X başka bir deyişle iPhone XL

 

Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan iddialara göre, Apple’ın eylül ayında düzenlenecek lansmanının yıldızı 6.5 inç ekrana ev sahipliği yapacak iPhone XL olacak.

Söz konusu model iPhone X gibi çerçevesiz bir kasaya ve Face ID yani yüz tanıma özelliğine ev sahipliği yapacak.
iPhone XL, iPhone XL fiyat, iPhone XL özellikleri
Yeni modellerin OLED tedarikçisi ise yine Apple’ın en büyük rakibi Güney Kore merkezli Samsung olacak.