5053873217 [email protected]

Acun Ilıcalı, yeni yayın dönemi için Star TV ile anlaşamayan senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı Jet Sosyete’yi transfer etti.


Survivor 2018’in final yapmasından sonra Acun Ilıcalı, TV8’de yer alacak olan yeni dizi ve yapımların arasına ekranların sevilen dizisi ‘Jet Sosyete’yi ekleyecek.

Yeni yayın dönemi için anlaşma sağlayamayan Gülse Birsel’in yazdığı ‘Jet Sosyete’ dizisinin yapımcısı, teklifi Acun Ilıca’ya götürdü. Acun’un teklife sıcak baktığı ve yeni sezon için sevilen diziyi yayın akışına eklediği söylendi.

Ali Eyüboğlu, taşıyabileceğini ve “Survivor” için yeni lokasyon aradığını yazdı Acun’un.Bu arada TV8’de başlayacak yeni dizilerin ve yapımların haberini de verdi.

“Bilerek mi yazmadı bilmiyorum ama sezonun en büyük haberini aktarmadı. Onu da ben söyleyeyim:TV8’in dizi alanında yeni sezondaki en büyük bombası “Jet Sosyete” olacak.Jet Sosyete, Star’la anlaşamadı ve dizinin yapımcısı Necati ‘İhtiyar’ Akpınar, “Jet Sosyete”yi TV8’e götürdü. Bu diziyle birlikte Acun, prime time’daki dizi talihsizliğini önümüzdeki sezon kırabilir.