5053873217 [email protected]

 

Survivor’da yarı finale kalan isimler yapılan SMS sonrasında belli oldu. Sonuçlar yayınlanmadan hemen önce Hakan ve Turabi arasında gerginlik yaşandı. Acun Ilıcalı ise Turabi’nin Hakan için söylediği sözlere tepki gösterdi.

Büyük bir maratonun ardından Kıbrıs’a giden 6 yarışmacı hayallerini gerçekleştirmek için kıyasıya yarıştı. Survivor 2018’in finalistlerinin belli olduğu bu bölüme Turabi ve Hakan arasındaki gerginlik damga vurdu.

Turabi, Hakan’ın favorisini açıklayacağı sırada yaptığı espriye tepki gösterdi. Turabi’nin konuşmasına Acun müdahale etti. Acun ‘Burada şöyle bir durum var; insanlar sana hiçbir şey söylemesin, ondan sonra mizah yapıldığı zaman Turabi delirsin’ dedi.

Acun Ilıcalı ise, ‘Senin Dominik’teki son konseyde yazdığın yazıyı yayında algıladım. Hakan için yazdığın yazıyı yayında kameradan görünce algıladım. O yazdığın yazıdan daha mı ağırdı Hakan’ın şimdi söylediği? İnsanlar sana hiç bir şey söylemesin. En ufak mizah yapıldığı zaman Turabi delirsin. Sonra o adam değil, o on para etmez de. Gerçekten çok enterasan bir adamsın. Çok garip kutsal noktaların var. Sen bir tarafta her şeyi yapabiliyorsun ama kendinle ilgili anormal alıngan bir insansın. Bazen kendini tutamıyorsun o zaman kendisi tutamayana saygı göster. Hayata daha yumuşak bak. Kendinle ilgili bu kadar alıngan olma. Hakan’ın seninle ilgili söylediği en az 15 tane söz benim aklımda. Bana mı alındın. Hala 10 para etmezsin dersen üzerine gelirim. Canlı yayındayız. Hala bunu söylüyorsun’ şeklinde konuştu. Turabi ise ‘Sen benim üstüme geliyorsun artık. Ben Hakan’ı bıraktım.Seninle tartışamam ben ağabey’ dedi. Oylama sırasında son defa söz verilen Turabi konuşma yapmadı.