5053873217 [email protected]

Survivor’da büyük finale günler kala kritik oylama yapıldı. Survivor’da rakiplerinden daha az oy alarak adaya veda eden isim Hakan Hatipoğlu oldu.

SURVİVOR’DA KİM ELENDİ?
Survivor’da büyük mücadele hız kesmeden devam ediyor. Survivor artık bireysele döndü. Cumartesi akşamı eleme potasına Hakan, Turabi Anıl ve Damla çıktı. Bu dört yarışmacıdan daha az oy alarak adaya veda eden isim Hakan oldu.

Kuzey Kıbrıs’taki final öncesi Dominik’teki son elemede Survivor’a veda eden isim Hakan Hatipoğlu oldu. Hakan “Çok iyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Burada çok yakın dostlarım oldu. Hayatımın en büyük sürprizimi aldım. İstanbul’a en güzel ödülle gittim. Ve baba olacağımı öğrendim. Buraya bir kadına aşık geldim, iki kadına aşık döneceğim” diyerek veda etti.

KIBRIS’A KİMLER GİDİYOR?
Acun Ilıcalı, eleme öncesinde yarışmacılara büyük bir sürpriz açıkladı. Acun Ilıcalı, bugün Dominik’te son konsey olduğunu söyledi. Böylece 6 yarışmacı birden Kıbrıs’taki büyük finalde yarışacak. Kıbrıs’a giden isimler Adem Kılıçcı, Turabi Çamkıran, Nagihan Karadere, Hilmi Cem, Anıl Berk Baki, Damla Can oldu.

KIBRIS’A NEDEN 6 KİŞİ GİDİYOR?
Acun Ilıcalı, “Kıbrıs’a neden 6 kişi gidiyor?”sorusuna, “Turabi’nin sakatlığı. Turabi’yi elemek haksızlık, Turabi yüzünden oynayamayıp Kıbrıs’a gidememek de başkasına haksızlık olacağı için 6 kişi gidiyor.

SURVİVOR BÜYÜK FİNAL NE ZAMAN?
Survivor 2018’in finali her yıl olduğu gibi bu yıl da Kıbrıs’ta yapılacak. 29, 30 Haziran ve 1 Temmuz Pazar akşamı yapılacak.

EV ÖDÜLÜNÜ KAZANMIŞTI
Survivor`da geçen hafta ödül oyununu kazanan yarışmacılar ev sahibi oldu. Survivor’da tarihi ödülü Hakan,Turabi,Anıl, Murat Ceylan ve Nagihan kazandı. Murat Ceylan ve Nagihan Karadere ödülü paylaştı.

EŞİNİN HAMİLE OLDUĞUNU ÖĞRENMİŞTİ
Survivor 2018’in 1 Haziran Cuma yayınlanan 86. bölümünde İstanbul ödülüne giden Hakan Hatipoğlu, eşi Gizem Hatipoğlu’nun hamile olduğunu öğrendi. Aldığı müjdeli haberle gözyaşlarına boğulan Hakan Hatipoğlu baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Survivor’daki Hakan’ın babalık heyecanı izleyenleri de duygulandırdı. Hakan ve Gizem Hatipoğlu çifti kız bebek bekliyor.