5053873217 [email protected]

Survivor’da elemeye kim kaldı, dokunulmazlığı kimler kazandı sorularının cevabı belli oldu. 23 haziran cumartesi günü oynanan bireysel dokunulmazlık Hilmi Cem ve Nagihan’ın oldu. Ada konseyinde adı eşit yazılan Turabi ve Hakan eleme adayları oldu. Böylece Anıl ile Damla otomatik olarak elemeye kaldı ve eleme adayları 4 kişiye ulaştı.

Survivor’ın 23 haziran cumartesi günkü bölümüne dokunulmazlık oyunu damga vurdu. Bireysel dokunulmazlık erkelerde Hilmi Cem kadınlarda ise Nagihan’ın oldu.

Ada konseyinde adları eşit yazılan Turabi ve Hakan ilk eleme adayları oldu. Böylece Anıl ve Damla otomatik olarak elemeye kaldı ve bu hafta potaya giren kişi sayası 4’e ulaştı. İşte cuma günü Survivor’da yaşananlar…

 

Survivor’ın 22 haziran cuma günkü ilk mücadelesi 4 yarışmacıya 4 ev ödüllü Annenize sorduk yarışmasıyla başladı. Yarışmacılar annelerinin sorulara verdikleri cevapların tahmin etmeye çalıştı. Her doğru cevabın 1 puan ettiği yarışmada 10’a ilk ulaşan Hakan, Anıl ve Turabi Sancaktepe’de 2+1 ev ödülünü kazanan isimler oldu. 4. evi ise Murat ile Nagihan paylaştı.