5053873217 [email protected]

Galatasaray’dan son dakika transfer haberleri. Galatasaray’a Emre Mor için Celta Vigo’dan yanıt geldi. Sarı-kırmızılı ekip yıldız futbolcuların bonservis bedellerini belirledi. İtalya’da bir yandan Nagatomo’yu almaya çalırken bir yandan da 40 milyon euro’luk Andre Silva’yı kiralamanın peşinde. Enes Ünal için de kiralama fırsatı doğdu. İşte 10 Haziran itibariyle son dakika Galatasaray transfer haberleri…


Galatasaray’dan son dakika transfer haberleri… Fatih Terim’in Türk Milli Takımı’na kazandırdığı Emre Mor’un kiralama şartları soruldu ancak kulübü Celta Vigo olumsuz yanıt verdi. Emre’ye 14 milyon Euro yatırım yapan İspanyollar, 20 yaşındaki oyuncunun kiralık değil 10 milyon üzeri bir teklifle satılacağını bildirdi.

Rodrigues 15 milyon euro

1 milyon 350 bin Euro’luk ücretine zam isteyen Yeşil Burun Adalı oyuncu, 15 milyon Euro’luk teklif geldiği anda Bruma gibi satılacak. Rodrigues’in boşluğu da serbest kalma bedeli 5 milyon Euro olan Kasımpaşalı Trezeguet ile doldurulacak.

Belhanda maliyetine

Rusya’daki Dünya Kupası’nda boy gösterecek Faslı 10 numara için Galatasaray tekliflere açık. Sarı-kırmızılılar şu ana kadar 12 milyon Euro (bonservis+yıllık ücret) yatırım yaptığı Belhanda’yı bu paraya satmaya hazır.

Gomis 10 milyon euro

Geçen sezon imza parasıyla birlikte 6 milyon Euro kazanan Gomis’in ücreti 3.3 milyon Euro’ya düşüyor. Çin’den 7 milyon Euro’luk teklif alan Fransız golcünün kafası karıştı. 33 yaşına girecek Gomis’in bonservisi 10 milyon Euro olarak belirlendi. Yerine ise Nijeryalı forvet Ahmed Musa alternatif olarak düşünülüyor.

Feghouli 8 milyon euro

Belhanda gibi Feghouli’nin de 1 yıllık maliyeti hesaplandı. 4 yıllık daha kontratı olan ve senelik 3 milyon 850 bin Euro ücret alan oyuncuya Katar’dan 8 milyon Euro’yu bulan teklif gelirse gönderilecek.
Bu transfer döneminde ‘sattığın kadar al’ dışında Galatasaray, bonservisi yüksek oyuncuları kiralık olarak kadrosuna katmaya çalışacak.

Yardımcı bir forvet arayan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim’in Adem Büyük’ü adaylar arasına yazdığı ortaya çıktı.

Enes Ünal iddiası

Villarreal’de Ekambi’nin gelmesinden sonra Enes Ünal’ın kiralanma ihtimalinin doğması, G.Saray’ın da Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı içim Villareal’i ikna edici olabileceği düşünülüyor. Öncelikle İspanyol ekibinin forvet planlamasını tamamlaması beklenecek. Şartlar oluşursa kiralama teklifi yapılacak.

Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın İtalya’ya sadece Nagatomo için gitmediği belirtilirken, gündemdeki diğer ismin Andre Silva olduğu iddia edildi. Geçen sezon Porto’dan yaklaşık 40 milyon euro’ya Milan’a transfer olan ancak Çizme ekibinde beklentilerin çok altında kalan 22 yaşındaki forvetin, kiralık olarak gündeme geldiği öne sürüldü.

Kasımpaşa’da geçirdiği başarılı sezonun ardından birçok kulübü peşine takan Trezeguet’nin aklı Galatasaray’da. Hürriyet’te yer alan habere göre, Premier Lig ekiplerinden Watford, bonservisi Kasımpaşa’da bulunan oyuncu için yoğun ısrarını sürdürüyor. Oyuncuyu ikna edebilmek için Mısır Milli Takım kamplarına sık sık giden İngiliz ekibinin yetkilileri, gönlü Galatasaray’da olan oyuncuyu ikna edemedi.