5053873217 [email protected]

Eski Fenerbahçeli futbolcu Tuncay Şanlı ve Seyhan Şaşko’nun avukatından Melis Sayım’a ihanet iddialarına yanıt geldi.


Eski Fenerbahçeli futbolcu Tuncay Şanlı ile spor spikeri Seyhan Şaşko’nun beraber görüntülenmesi medyada ‘ihanet’ iddialarını gündeme getirmişti. Tuncay Şanlı’nın 2016’dan bu yana birlikte olduğu ve önümüzdeki günlerde bebeğini kucağına almaya hazırlanan Melis Sayım’ı aldattığı iddia edildi.

Star TV’deki Duymayan Kalmasın’a telefonla bağlanan Melis Sayım konuyla ilgili “Artık beraber olmadığımız için beni ilgilendirmiyor” açıklaması yaptı. Ancak ikili arasındaki aşk iddialarının medyada sürekli yer alması üzerine Seyhan Şaşko, olayla ilgili yasal yollara başvuracağını duyurdu.

İşte Tuncay Şanlı ve Seyhan Şaşko’nun avukatı Altın Mimir’in bu konu hakkındaki yazılı açıklaması:

Tuncay Şanlı ve Seyhan Şaşko el ele görüntülendi.

Tuncay Şanlı ve Seyhan Şaşko el ele görüntülendi.
“ALGI OPERASYONU”

Müvekkilerim Seyhan Şaşko ve Tuncay Şanlı hakkında gerçekdışı, kamuoyunu yanlış yönlendrimeye yönelik haksız ve hukuka aykırı yayınlarla bir algı operasyonu hedeflenmektedir. Öncelikle ve önemle belirtmek isteriz ki, her iki müvekkilimiz de son derece saygın, yaptıkları işlerle kamuoyunca sevilen bireyler olup, toplum değerlerlerine, genel ahlak ilkelerine ve pek tabi ki hukuk düzenine saygılı olup bu bilinçle hareket eden insanlardır. Her ikisi de bekar ve sağlıklı olan müvekkillerin, birliktelikleri bilinçli bir şekilde zan altında bırakılmaya çalışılmaktadır.