5053873217 [email protected]

Arif v 216’nın hazırlık sürecinde abur cuburun dozunu kaçıran ve hızla kilo alan Cem Yılmaz, aynı hızla forma girdi. 4 aydır fitness eğitmeni Sami Hamidi ile çalışan ve eski kilosunu dönmek isteyen ünlü komedyen, “Forma girmek sanılanın aksine çok zor bir şey değil” dedi.

Sami Hamidi ile çalışmaya nasıl başladınız?

Sami ile Arif v 216 filminin setinde tanıştık… Filmde sözleştik, bitince beraber çalışmaya karar verdik. Gerçek bir sporcu ve akademik bilgisi olduğu için çok net fikirleri var. Lafazan değil.Eğlenceli, dürüst bir program önerdi, ben de ikna oldum.

Nasıl bir hoca peki?

– Disiplinli… Hayal satmıyor, dürüst, çalışkan bir hoca. Sosyal yanı da kuvvetli. Esprili. Antrenmanlar çok neşeli geçer.

Ne zamandır birlikte çalışıyorsunuz ve bu tempo daha ne kadar sürecek?

4 aydır çalışıyoruz. 40 yıl düşünüyorum ama 35’te de bırakabilirim, peşin ödeme yapmadım.

Siz Sami ile çalışmaya başladıktan sonra hem zayıfladınız hem de vücudunuz forma girdi. Bundan sonrası için hedefiniz nedir?

– Film yazarken farkında olmadan çok sağlıksız besleniyoruz. Son dönemde bu sebeple kilo aldım, artık o eski kiloya dönmeme üzerine çalışıyoruz. Samimi söylüyorum, sanılanın aksine bu çok zor bir şey değil. Evet, kolay değil ama çok zor hiç değil.

6 ay önceki Cem Yılmaz ile bugünkü Cem Yılmaz’ı karşılaştırır mısınız?

– Daha sağlıklıyım. Fazla kilolardan kurtulunca biraz daha hareketli oluyorsunuz. Ve mutlu tabii…

Sonbaharda sizi Men’s Fitness kapağında görebileceğimiz kadar iddialı bir vücudunuz olacak mı?

– Benim vücudum her zaman iddialıdır. Ama kapak olsun diye değil (gülüyor). Yok, zannetmiyorum.