5053873217 [email protected]

Survivor 2018’in 82. bölümüne, dokunulmazlık oyunu sırasında yaşanan Murat Ceylan’ın şok sakatlığı ve Turabi ile Adem arasındaki büyük kavga damga vuracak. Oyun sırasında büyük tartışma yaşayan Adem ve Turabi birbirine girdi. Araya giren Acun Ilıcalı ise ikiliyi dışarıya atmakla uyardı.

Survivor’da daha önce oyun alanı dışında büyük kavga yaşayan Turabi ile Adem arasındaki gerginlik Survivor’ın yeni bölümünde daha da büyüyor. Dokunulmazlık oyunu sırasında Adem ile Turabi arasında oyundaki bir hata nedeniyle tartışma çıktı. Bir anda karşılıklı çok sert sözler söyleyen ikili yüz yüze geldi ve fiziki bir kavgaya ramak kaldı. Takım arkadaşlarının araya girerek ayırmaya çalıştığı Turabi ve Adem arasındaki kavgaya Acun Ilıcalı müdahale etti. Yarışmacılara bağıran Ilıcalı, ‘Susun artık konuşanı atacağım’ diyerek kavgayı ayırmaya çalıştı.

Oyun sırasında ise boynunu sert şekilde direğe vuran Murat Ceylan acı içinde kaldı. Survivor doktoru Metin Kuş’un yardımına koştuğu Murat Ceylan’ın sakatlığının boyutu ise yeni bölümde belli olacak.