5053873217 [email protected]

Avengers: Infinity War’un (Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı) şimdiden tüm zamanların en çok izlenen 5. filmi olmayı başarması devam halkası için beklentileri arttırdı. 2019’da vizyona girecek Avengers: Infinity War 2’nin yanı sıra aynı yıl vizyona girecek ve seride rol alması beklenen Captain Marvel’in detayları da merak ediliyor. Captain Marvel’in çekimlerine başladıkları müjdesini veren Marvel patronu Kevin Feige, Müslüman süper kahraman Kamala Khan, nam-ı diğer Ms. Marvel’ın planları arasında olduğunu açıkladı.

Marvel’ın uzun zamandır beklenen Captain Marvel filminde prodüksiyon devam ediyor, ancak bu stüdyoyu daha ileriyi düşünmekten alıkoymuyor.

BBC Arabic kanalına konuşan Marvel patronu Kevin Feige, dünya Brie Larson’ın Captain Marvel’ı ile buluştuktan sonra, onun en sık karşılaştığımız takım arkadaşı Ms. Marvel’ın da Marvel sinematik evreninde kendine yer bulabileceğini söyledi.

Feige, Müslüman genç süper kahraman Kamala Khan, nam-ı diğer Ms. Marvel’ın kesinlikle değerlendirdikleri süper kahramanlardan biri olduğunu belirtti.