5053873217 [email protected]

İlişkisini mayıs ayında yapılan MET Gala’da duyuran Elon Musk’ın, şarkıcı sevgilisi Grimes’in dinlenirliğini yüzde 124 oranında artırdığı tespit edildi.

Tesla’nın kurucusu Elon Musk, yeni sevgilisi Kanadalı şarkıcı ve söz yazarı Grimes’in popülaritesini artırdı.


Spotify verilerine göre, 8 Mayıs’taki MET Gala’da ilk kez Elon Musk’la birlikte görülen Grimes’in dinlenme oranı o tarihten bu yana yüzde 124 arttı.

Elon Musk’la birlikteliği basına yansımadan önce de pek çok hayranı olan ve 2012 yılında çıkardığı Visions adlı indie pop türündeki albümüyle bşarıyı yakalayan Grimes, Elon Musk’la birlikte yeni dinleyiciler tarafından da keşfedildi.

Teknoloji dünyasının dahisi olarak tanımlanan Elon Musk ile pop müziğin avangart prensesi Grimes, gerçek ismiyle Claire Boucher, şaşırtan birliktelikleriyle MET Gala kırmızı halısına damga vurmuştu.

Elon Musk, Claire Boucher ile birlikteliğinin ilk ipuçlarını mart ayında Twitter’da vermişti. Grimes’ın yeni müzik videosu Venus Fly için “Uzun süredir gördüğümün en iyi video sanatı” şeklindeki yorumunu tweet atan Musk’ın bu hızlı ve beklenmedik hamlesi herkesi şaşırttı.