5053873217 [email protected]

Jet Sosyete, 18 Şubat’ta ilk kez Star TV ekranlarında izleyiciyle buluştu. Dizinin oyuncu kadrosunda Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Emre Taştekin ve Ecem Uzun gibi isimler rol alıyor. Diziye son olarak ise Kalben konuk oldu. İşte Jet Sosyete’nin konusu, oyuncu kadrosu, karakter analizleri, fragmanı ve fotoğrafları…

Kahkaha dolu bölümleri ile pazar akşamlarının vazgeçilmez adresi Jet Sosyete çekimlerine Kalben konuk oldu. Son dönemin en sevilen alternatif kadın sanatçısı Kalben enerjisi ve sempatikliği ile tüm seti kendine hayran bıraktı. Kalben çok sevilen parçaları “Ben her zaman sana aşıktım” ve “Yara” şarkılarını söyledi. Kalben’i Jet Sosyete 27 Mayıs Pazar akşamı seyirciyle buluşacak.

Jet Sosyete’nin 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İrem Derici ve Çağla Şıkel’den sonra Oğuzhan Koç diziye Ozan’ın (Sarp Apak) yakın arkadaşını olarak katılıyor. İkilinin düet yaptığı sahne dikkat çekiyor.

Jet Sosyete’nin dün akşam yayınlanan bölümüne Berk karakteriyle Utku Ateş katıldı.