5053873217 [email protected]

Her zaman makyajlı ve bakımlı görünmek zorunda olan yıldızların cildi nasıl bu kadar kusursuz kalabiliyor? Günlük hayatın koşturmasından, stresten ve makyajdan yorulan cildi eski görünümüne kavuşturmak için sıkı bir güzellik rutini şart. İşte son olarak sırrının su ve güneş kremi olduğunu açıklayan Josephine Skriver’ın da aralarında bulunduğu ünlülerin bakım ipuçları…

Jennifer Aniston’un gençlik sırrı çözüldü. 49 yaşındaki yıldız, her sabah protein tozuyla hazırladığı smoothie’yi (meyve karışımı) içiyor. Bir internet sitesine konuşan Aniston hiç botoks yaptırmadığını ve her sabah yüzünü su ve sabunla yıkadıktan sonra sadece nemlendirici krem sürdüğünü söyledi.

İşte Josephine Skriver’dan Kate Hudson’a ünlü isimlerin cilt sırları ve bakım ipuçları

Danimarkalı model Josephine Skriver, formunun sırrını açıkladı. İşi gereği her daim fit olmak zorunda olduğundan bahseden Josephine Skriver, şunları söyledi: “Sporu söylememe gerek bile yok. Herkesin düzenli olarak yapması gerektiğini düşünüyorum. Bunun dışında ara ara detoks yaparak vücudumu arındırıyorum. Limon ise vazgeçilmezim. Cilt bakımım ve beslenmemde her şeye dahil ediyorum.”