5053873217 [email protected]

Survivor 2018’in son bölümünde Turabi ile Acun Ilıcalı arasında yaşanan diskalifiye sohbeti olay oldu. Acun Ilıcalı’nın yanına gelerek kameraların olmadığı anlarda tehdit edildiğini söyleyen Turabi’ye Ilıcalı, ‘Sen diskalifiye olsan çok güzel olacak’ diye uyarıda bulundu.

‘KAMERALAR YOKKEN TEHDİT EDİLİYORUM BİR ŞEY YAPMIYORSUNUZ’
Survivor’ın 19 Mayıs Cumartesi yayınlanan 74. bölümünde, dokunulmazlık oyunu öncesin deAcun Ilıcalı’nın yanına giden Turabi tehdit edildiğini söyledi. Turabi, ‘Sen o adamın racon kestiğini görmüyorsun. Kameralar yokken yanıma gelip beni tehdit ediyor ve siz bir şey yapmıyorsunuz. Onun tehdit etmesine bir şey demiyorsun. Yemin ediyorum tehdit ediyor’ dedi.

‘DİSKALİYE OLSAN ÇOK GÜZEL OLACAK’
Turabi’nin tehdit edildiğini söylemesine i nanmayan Ilıcalı, ‘Birisinin seni t ehdit etmesi inandırıcı gelmiyor bana. Ama senin laflarıninandırıcı geliyor ve duyuyoruz bunları. Şuradan sen diskalifiye olsan tarihe öyle geçsen çok güzel duracak. Survivor’da 3. defa şampiyon olacaktım ama diskalifiye oldum.Sana da iyi olur. Biraz öyle duruyor çünkü’ şeklindeki sözleriyle Turabi’yi uyardı.