5053873217 [email protected]

Mesut Yar, FOX’ta yayınlanan ‘Yasak Elma’ dizisinde ‘Halit’ (Talat Bulut) ile nikah masasında oturan ‘Yıldız’ın (Eda Ece), hayatıyla birlikte karakterinin de değişmesine vurgu yaptı.

 

Posta Gazetesi’nden Mesut Yar’ın “Evlenince Çok Bozdu” başlıklı yazısı şöyle:
“Yasak Elma (F0X) dizisinde güçlü kötülerden ‘Ender’ ile en az onun kadar hırslı bir kadın olan ‘Yıldız’ın birbirini alt etme sürecindeki güç savaşlarını izlemek çok keyifliydi.
Bu ezeli düşmanlıktaki rekabette kazanan taraf Yıldız oldu. Garson kızın çevirdiği entrikalar sonuç verdi, kendisini bir anda zengin ve yaşça büyük iş adamı ‘Halit’ ile nikah masasında buluverdi.
Ancak hayatıyla birlikte karakteri de değişti. Entrikacı su kurnazı kızımız gitti yerine fevri, bir adım sonrasını düşünmeyen ezik bir kadın geldi.
‘O Hayat Benim’in Efsun’u, ‘Kara Ekmek’in ‘Asiye’si ve ‘Bir Mucize Osun’un ‘Maksude’si kadar kaba olmasa da aynı familyanın içine girebilecek niteliklere sahip artık.
Bu gidişle ‘Beni Affet’in ‘Bahar’ı ile ‘Beni Bırakma’nın Zeynep ve Sıla’sı gibi aşırı saf karakterlere dönüşmesinden de endişeliyim hani. Vah ki vah!”