5053873217 [email protected]

Survivor’ın 73. bölümünde Mustafa’nın oyun sonrasındaki sevinç sırasında İngilizce küfürlü sözler söylemesi ortalığı karıştırdı. Hilmi Cem Mustafa’ya büyük tepki gösterirken, Hakan ile Mustafa arasında da gerilim yaşandı.

Survivor’da yine çekişmeli bir iletişim oyunu oynandı. Kıran kırana geçen oyunda ailelerle görüşme ödülü Gönüllüler takımı kazandı.

Ünlüler ve Gönüllüler birleşme haftasını geride bıraktı. Artık, iki takım adada başlarının çaresine bakmak zorunda… Survivor’da yine bir iletişim oyunu oynandı. Oyun bir hayli çekişmeli geçti. Oyunu Gönüllüler 10-9’luk skorla kazandı ve ailelerle görüşme ödülünün sahibi oldu.

MUSTAFA KEMAL’İN SÖZLERİ HİLMİ CEM’İ ÇILDIRTTI
İletişim ödül oyununda Hilmi Cem’e karşı aldığı galibiyet sonrası Mustafa Kemal’in söylediği söz ortalığı bir anda karıştırdı. Kazandığı oyun sonrasında İngilizce küfürlü söz kullanan Mustafa Kemal’a Hilmi Cem çok sert tepki gösterdi. Hilmi Cem’i sakinleştirmek isteyen Mustafa Kemal, ‘Abi sana demedim sana niye diyeyim. Ben sevinç yapıyorum seni seviyorum niye öyle bir şey yapayım sana.Sen bunu üstüne alınma sevincim kişilere karşı değil. Sen niye üstüne alınıyorsun’ dedi. Ancak Hilmi Cem ise tepkisini sürdürerek, ‘Yap yap sonra üstüne alınma’ dedi.

İLETİŞİM OYUNUNDA BÜYÜK MÜCADELE
Gönüllüler oyuna hızlı başladı ve skoru 4-0’a getirdi fakat Ünlüler Sema ve Turabi’yle atak yaparak skoru 6-6’ya getirdi. Skor 6-6’yken Gönüllülerde Murat’la Hakan çıktı. Ünlüler de ise Turabi’yle Ümit Karan çıktı. Ümit Karan atışlarda başarılı olarak skoru 7-6’ya getirdi ve oyunda ilk kez öne geçti.