5053873217 [email protected]

 

 

YouTube’da internetsiz kullanım dönemi başlıyor.

YouTube’un hayata geçirdiği yeni uygulamayla artık video izlerken internete bağlı olmak gerekmeyecek. Kullanıcıların YouTube’dan video indirip daha sonra internete bağlı değilken bile izlemesine ve yanındakilerle paylaşmasına izin veren YouTube Go, Türkiye ile birlikte 130’u aşkın ülkede kullanıma sunuluyor.

YouTube Go, bağlantı durumu ne olursa olsun daha fazla erişimin yanı sıra veri kullanımı üzerinde de daha fazla kontrol imkânı sağlıyor.

 

 Google’ın video izleme platformu YouTube’ın ayarları değişiyor. YouTube, şirketin diğer ürünlerinde bulunan ve kullanıcılar tarafından kullanılan gizli mod özelliği üzerinde çalışıyor.

Google’ın web tarayıcısı Chrome ve dijital klavyesi Gboard’da bulunan gizli mod özelliği, kullanıcılara dijital aktivitelerinin kayıt altına alınmaması seçeneği sunuyor. YouTube’un Android uygulamasına uyarlanan özellik, kullanıcıların arama ve izleme geçmişlerinin kaydedilmemesini sağlayacak. Sınırlı sayıda kullanıcıyla test edilen Gizli Mod seçeneği, YouTube’un Android uygulamasının sağ üstünde bulunan profil fotoğrafına tıklanarak devreye sokulabilecek.