5053873217 [email protected]

Geçen Prens Harry’e yazdığı mektupta, vey kız kardeşi Meghan Markle’ı “zevksiz, yüzeysel ve kibirli bir kadın” olarak nitelendiren Thomas Markle Jr., çifften özür dileyerek gelecek hafta gerçekleşecek olan kraliyet düğünü için davetiye istedi.

İngiltere Prensi Harry ve ABD’li nişanlısının düğününe bir hafta kala, Meghan Markle’ın üvey ağabeyi Thomas Markle Jr, geçen ay Prens Harry’ye ithafen yazdığı mektup için özür diledi.

Nisan ayında yayımlanan mektupta Prens Harry’e “Hayatının hatasını yapıyorsun, düğünü iptal etmek için çok geç değil” diyerek, kız kardeşi “zevksiz, yüzeysel ve kibirli bir kadın” olarak tanımlayan 51 yaşındaki Markle Jr, yeni mektubunda ise “Beni düğüne davet etmek için çok geç değil” fadelerini kullanarak, ünlü çiftten kendisini affetmesini istedi:


“Meghan, eminim bunu okuyorsun. Biliyorsun, ailemizde geri kalan herkes gibi ben de mükemmel değilim. Ancak, iyi ya da kötü biz senin sahip olduğun tek aileyiz. Düğününe beni davet etmemiş olmaman duygularımı incitiyor, ama bana ve ailenin diğer üyelerine davetiye yollaman için çok geç değil. Bu bizim birbirimize olan sevgimizi ve desteğimizi göstermemiz için önemli. Çünkü aileler böyle yapar.”