5053873217 [email protected]

Ünlü top model Bella Hadid ve eski sevgilis rapçi The Weeknd’in 2016’da iş temposunu bahane ederek bitirdikleri ilişkileri tekrar alevlendi. Coachella Festivali’nde birlikte görüntülenen ancak iddiaları reddeden ikili bu kez Cannes’da öpüşürken yakalandı. Bella Hadid ve The Weeknd ilişkisi hakkında bilmeniz gerekenler…

2016 yılının şok ayrılıkları arasına adlarını yazdıran Bella Hadid ve The Weeknd çifti yeniden bir arada. Cannes Film Festivali kapsamında gerçekleşen bir partide görüntülenen ikili; sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

Öpüşürken görüntülenen ve mekandan birlikte ayrılan Hadid ve The Weeknd‘in hayranları; uzun süredir bu barışmayı bekliyorlardı. İkilinin daha önce de Coachella after party’sinde öpüştükleri konuşulmuş; ancak Bella Hadid iddiaları reddetmişti. Hatta Hadid konuyla ilgili Instagram postunun altına ‘o ben değildim’ yazarak herkesi şaşırtmıştı.

Hadid’e yakın kaynaklar “Bella The Weeknd ile zaman geçirmeyi çok seviyor. Her zamanki gibi bir arada çok eğleniyorlar ve ilişkilerinin geleceği için umut dolular” şeklinde açıklama yaptı.