5053873217 [email protected]

Survivor 2018’in son bölümünde Acun Ilıcalı’dan Turabi’ye şok bir ceza geldi. Survivor dokunulmazlık oyunu sırasında küfreden ve Gönüllüler takımının benchine gelerek fiziki temasta bulunan Turabi’ye Acun Ilıcalı sert tepki gösterdi. Turabi Survivor’da ne ceza aldı?

Survivor’ın Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde, dokunulmazlık oyunu sırasında ortalık karıştı. Sevinç gösterisi sırasında Mustafa Kemal’in ittiği Anıl yere düşünce kendisini Turabi’nin ittiği sandı. Sonrasında ise sinirler gerildi. Turabi Anıl’a tepki gösterdi. Kendisini uyaran Hakan’a da sert sözler söyleyen Turabi ‘Kendine gel. Bilip bilmeden beni tersleyemezsin’ dedikten sonra Hakan’ın üzerine yürüdü ve küfretti.

ACUN’DAN TURABİ’YE ÇOK SERT SÖZLER!

Takım arkadaşlarının zor durdurduğu Turabi’ye bu kavgadan sonra ise Acun Ilıcalı’dan çok sert bir uyarı geldi. Dokunulmazlık oyununda bulunduğu hatalı davranışlardan ötürü uyarı alan Turabi, mevcut tutumunu değiştirmeyince Acun Ilıcalı’nın sert tepkisiyle karşılaştı. İlk defa bu kadar kızdığı görülen Acun Ilıcalı, ‘Turabi’yi başta uyardım. Oyunun başında kötü bir söz söyledi. Çektim uyardım. Sonrasında tekrar aynı şekilde tavırları oldu. Sonra gelip Gönüllüler’e set çekiyorsun. Kendi kurallarını uygulamaya başladın. Burası senin çiftliğin değil Turabi. Akşam bir karar vereceğiz bununla ilgili. Biz kimseye burada gider yaptırmayız. Öyle kalkıp da rakibe gider yapayım, böyle bir olay yok. Buna izin vermeyiz’ dedi.

ACUN ILICALI TURABİ’NİN CEZASINI AÇIKLADI: ‘BİZ TEPKİ GÖSTERMEDİKÇTE TURABİ BİR ÜSTÜNÜ ZORLUYOR’

Konseyde ise Turabi hakkındaki kararı açıklayan Ilıcalı, “Bu sene Turabi Survivor kurallarının izin vermediği davranışlarda bulundu. Turabi oyunun başında Anıl’a kötü bir söz söyledi ve ben kendisini uyardım. Turabi bunun üzerine önce Anıl’a konuşmalarına devam etti. Daha sonra çizgi çizerek Gönüllü takımın yerini, alanını belirledi. ‘Bu tarafın öterisine geçemezsiniz’ dedi. İş artık şuraya döndü; Turabi’nin çiftliği. Sonra da yine Hakan’a kötü bir söz. Bunların hepsi aynı günde oldu. Bunu yapan kim? Daha önce defalarca uyardığımız Turabi. Bazı tepkileri vermezseniz problemler daha da büyüyor. Biz tepki göstermedikçe Turabi bir üstünü zorluyor. Yapım ekibi olarak toplantı yaptık. Aldığımız karara göre, Turabi bundan sonraki 5 maçta oynamayacak. Hiç bir ödül ve dokunulmazlık oyununda da istemiyoruz. Benchte oturmasını da istemiyoruz, çünkü orada oturdukça ortamı da geriyor, anlamsız hareketler yapıyor. Biz Survivor’da bu tip şiddetsel hareketler istemiyoruz’ dedi.

Acun Ilıcalı’nın söz verdiği Turabi ise konuşmak istemedi.

acun ılıcalı