5053873217 [email protected]

Survivor 2018’de birleşme partisinde bir ilk yaşanacak. Acun Ilıcalı’nun Survivor birleşme partisi açıklamaları yarışmacıları sevinçten havaya uçurdu!

Ada konseyinde All Star ve Gönüllüler takımlarının birleşme partisi hakkında yeni bilgiler gelemeye devam ediyor.Acun Ilıcalı yarışmacıların birleşme partisinde oynayacağı oyunları açıkladı.Survivor 2018 bütün hızıyla devam ederken artık birleşme partisine sayılı günler kaldı. Acun Ilıcalı, birleşme partisi sürprizini açıkladı.

 

‘Birleşme partisine sayılı gün kaldı ve partide ne olacağını merak ediyorsunuz. Birleşme partisinde sürprizlerimiz var ve bir ilk yaşanacak. Sıradışı bir birleşme partisi yapacağız. Parti akşamı sahilinize dönmeyeceksiniz. Ünlüler ve Gönüllüler olarak otelde kalacaksınız. Amaç sizi o güzel kıyafetlerinizle sahillerinize göndermemek. Böylece birleşme partisindeki parti gününü arttırmış olduk.’

 

BİRLEŞME PARTİSİ SÜRPRİZİ

‘Birleşme haftasında eğlenceli bir oyun oynayacaksınız. Aileler Yarışıyor oyununu Alp Kırşan sunacak. Geleneksel yarışmacılar ve prodüksiyon arasındaki futbol maçı yapılacak. Ülkemizden de güzel bir sürprizimiz olacak. Birleşme haftasında yine geleneksel şarkı yarışması yapacağız. Ama bu defa daha uzun süre hazırlanacaksınız’

SURVIVOR’DA 3 GÜN SÜRECEK SON SMS OYLAMASI BAŞLADI
Survivor’da bu sene bir ilke imza atılarak finale 2 ay kala son defa toplu bir sms oylaması yapıldı. Artık her hafta elemeye kalan yarışmacılar bu toplu oylamanın sonuçlarına göre elenecek veya adada kalacak. Ilıcalı, ‘Toplu oylama konseyindeyiz. Toplu oylama bugün başlayacak Cuma günü sona erecek. Bundan sonra birleşme partisine ve finale gideceğiz. Bundan sonra bir oylama daha yapılacak. Bundan sonraki elemeler bu oylara göre yapılacak. Bir ay geçerli olacak’ dedi. Survivor’da bundan sonraki toplu oylama ise, Kıbrıs finalleri öncesindeki hızlandırılmış çekimler öncesinde yapılacak.