5053873217 [email protected]

Üç yaşındaki kızı Arya’nın tedavisini yarım bıraktığı iddia edilen Ceren Hindistan suçlamaları reddetti. Hindistan,

“Hangi anne böyle bir şey yapar?” derken baba Ümit Aslan ise kızının sağlığından endişe duyduğunu dile getirdi.

Ceren Hindistan’ın üç yaşındaki kızı Arya’nın böbrekte rastlanan ve kötü huylu olan bir tümör taşıdığı öne sürüldü. İddialara göre özel bir hastaneye başvuran Hindistan’a acil olarak kemoterapiye başlaması gerektiği iletildi.

Ancak Hindistan’ın kızının kemoterapi almasını istemediği için tedavisi tamamlanmadan hastaneden çıkardığı da iddia edildi. Hastane yönetimi ise çocuğun tedavi görmezse öleceğini belirterek mahkemeye başvurdu.

Bu gelişmeler sonrası Hindistan, “Kızım böbreğinden rahatsızlandı ve ameliyat oldu. Böbreği alındı. Anne olarak tedavisini yarıda kesmem mümkün mü? Hangi anne böyle bir şey yapar. Uyurken sabaha kadar 50 defa saçını okşadığım, kokladığım evladıma böyle bir kötülük yapabilir miyim? Tedavi gördüğümüz hastaneden, elimizde kötü delillerle çıkınca, arkamızdan mecburi dava açtılar. Bir çeşit kuyruk acısı” açıklamasını yaptı.

Oyuncunun ayrıldığı baba Ümit Aslan da, Hindistan’ı suçlayarak, “Dört aydır kızımla şahsi ilişki kurmam engellendi. Onun sağlığından endişe duyuyorum” dedi. Aslan’ın avukatı Serkan Toper yaptığı açıklamada ise, “Anneye ulaşmaya çalışan müvekkilimin tüm çabaları sonuçsuz kalmıştır. Velayet hakkını kötüye kullanmak suretiyle, kızının hayatını riske eden anneye karşı, çocuğun velayetinin baba tarafından alınması adına gerekli yasal süreç tarafımızca başlatılacaktır” cümlelerine yer verildi.