5053873217 [email protected]

Survivor 2018’e veda eden Cumali Akgül, TV8’de yayınlanan Survivor Panorama programında açıklamalarda bulundu. Survivor’dan elenen Cumali Akgül, adada yaşadıkları hakkında şunları söyledi:

“Kırgım olduğum kişiler var. İster istemez gönül koyma var. Adada kalmak istiyordum ama karşımdaki rakipler de normal rakipler değildi. Son 10 yılın en iyileriydi. Sporcu geçmişim olsaydı belki onlara direnirdim. Nagihan dobracı olduğu için ve çabuk gaza geliyor. Beni karşı tarafa göndermek isteyen Birsen Abla, Anıl ve Nagihan’dı. Bu konuya dahil olmak istemeyen Yağmur, Hakan ve Funda’ydı.”

“Ben her şeyi konseyde öğrendim. Nagihan’ın Acun Ilıcalı’ya söylemesiyle öğrendim. Adada yanlarında gittiğimde benden uzaklaşıyorlardı.Bir şey olduğunu anladım. Hissediyordum ama ne var bilmiyordum. Ben ‘Dışarıda bir şey mi oldu benden saklıyorlar’ diye düşünüyordum. Böyle bir şey hissetmiyordum.”

“İhanet var ama bu kadar aşırı derecede ihanet Survivor tarihinde görülmümeştir. İnsanın zoruna gider. Beni göndereceksen buraya gönderirsin. Beni günah keçisi gibi, ihanetçi gibi, uğursuzmuş gibi karşı tarafa gönderilmek insanın zoruna gider.”

“Amerikalıların meşhur bir lafı vardır; Doğru yerde, yanlış zamanda. Ben Survivor’a doğru geldim, ama yanlış zamanda yürüdüm.””Keşke All Star’a karşı değil de normal ünlüler takımına karşı yürüseydim. İşte o zaman beni karşı takıma göndermek için diretmezlerdi”