5053873217 [email protected]

Usta şefler ve gastronomi uzmanlarını bir araya getiren yeni nesil meze festivali Yeniden Meze, 22 Nisan’da Ortaköy Feriye Palace’ta gerçekleşiyor.

Sokak mezelerinin, ara sıcakların, deneyim atölyelerinin, söyleşilerin ve meze kültürüne dair her şeyin bir araya geldiği bu sınırsız ve eşsiz deneyimin biletleri Mobilet’te! Türkiye’nin dört bir yanından yerel lezzetler, sokak mezeleri, söyleşiler, meze atölyeleri, müzik ve muhabbetin aynı anda deneyimleneceği Yeniden Meze Festivali, meze kültürüne tanık olmak isteyen herkesi bu yolculuğu keşfetmeye çağırıyor. Ortaköy Feriye Palace’ın eşsiz Boğaz manzarasında, Türkiye’nin en önemli meyhane mutfakları ve yerel şefleriyle gerçekleşecek etkinliği Dudetable düzenliyor.

Meze atölyeleri, keşif, muhabbet…

Türkiye’nin yedi bölgesinden festivale katılacak olan önemli yerel şefler, kendi coğrafyalarına özgü tatları mezeseverlerin beğenisine sunacak. Gastronomi dünyamızın tanınmış şefleri ise özenle seçilmiş lezzetleri paylaşmakla kalmayıp katılımcılarla mezelere ve gastronomiye dair koyu bir muhabbete dalacaklar.

Ara sıcakların da tadılacağı Yeniden Meze’nin söyleşi bölümünde meze gastronomisi uzmanları katılımcıları beklerken, Rakı Gastronomisi Kitabı’nın yazarları kitabı imzalayacak. Şeflerle düzenlenecek olan meze atölyelerinde ise, meze kültürünün ve meze sofralarının incelikleri anlatılacak.

Kapıların 14.00’te açılacağı Yeniden Meze Festivali, 22.00’a kadar devam edecek. Sınırsız meze tadımı deneyiminin dahil olduğu etkinliğin biletleri Mobilet’te!