5053873217 [email protected]

Survivor 2018’de 9 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümde elenen isim belli oldu. Survivor Gönüllüler’de Yağmur, Funda ve Cumali arasında kim elendi?

Gönüllüler takımı iki dokunulmazlık oyununda da mağlubiyetle ayrıldı.

Bu sonuçla birlikte Gönüllüler takımı konseyde 3 isim belirledi. Bu isimler Yağmur, Cumali ve Funda şeklindeydi. Gecenin sonunda en az SMS’i alan Funda Alkayış yarışmaya veda etti.

FUNDA’NIN ELENDİKTEN SONRA NELER SÖYLEDİ?
Survivor’a elenen isim olan Funda, kararın açıklanmasının ardından, ‘Survivor insana birçok şey öğretiyor. Bazen annelerimiz yemek yapar seçeriz. Ya da bir ekmeği bayat diye yemeyiz. Burada çok şey öğrendim. Gidiyorum ama çok şey öğrenip gidiyorum. Hakkımda hayırlısı buymuş. Buraya gelirken performansım en üst seviyedeyken gelmiştim. Gittiğimde de devam edeceğim.” şeklinde konuştu.

KAHVALTI ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?
Ünlüler ve Gönüllüler ilk oyunda çikolata ve kahvaltı için mücadele verdiler. Oyuna Ünlüler muhteşem başlarken Gönüllüler süper bir geri dönüş sağlayıp oyunu bir ara 9-6’ya getirdiler. Fakat Ünlüler pes etmedi ve oyunu kazanmayı bildi. Gönüllüler makus talihini yine yenemezken Hilmi Cem, Damla ve Murat yine bir oyundan hüsranla ayrıldı.

 

BARAKA OYUNUNDA SÜRPRİZ
Survivor’da 9 Nisan akşamı konsey öncesinde oynanan ikinci ödül oyunu baraka için oldu. Konforlu barakada kalmak isteyen yarışmacılar için bir diğer sürpriz ise kıymalı poğaça ve çay olarak açıklandı. Baraka ödülünde kazanan taraf 10-8 ile ünlüler takımı oldu.

HAFTANIN PERFORMANSI MEYVELİ PUDİNG KAZANDI
Bu haftanın en iyi performansını sergileyen isimleri enerji veren meyvelerden yapılan meyveli puding ödülünü kazandı. Bu isim erkeklerde Mustafa Kemal ve isim Ümit Karan olurken; Kadınlarda ise Nagihan ve Damla olarak açıklandı.