5053873217 [email protected]

Survivor 2018’de son dokunulmazlık oyununda elemeye kalan Yağmur, Birsen ve Nevin Yanıt arasında yarışmaya veda eden isim açıklandı.

Survivor’da yeni konsept öncesindeki son dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kaybetmişti. Gönüllüler takımındaki oylamada elemeye kalması için en fazla adı yazılan yarışmacı Nevin Yanıt olmuştu. Gönüllüler takımında, Nevin, Yağmur ve Birsen arasında oylamada en az oyu alan isim olan milli atlet Nevin Yanıt Survivor’a veda etti.

SEMBOL OYUNUNU KİM KAZANDI?
Ödül oyunu sonrası Survivor’ın erkek yarışmacıları sembol oyununa çıktılar. Finalde Hilmi Cem ile Ümit Karan yarıştı. Ümit Karan’ın talihsiz bir sakatlık yaşadığı oyunun sonunda sembol oyununu kazanan Hilmi Cem oldu. Erkeklerin ardından kadınlar sembol oyununa çıktılar. Finalde Nagihan ile Birsen karşılaştı. Mücadelenin kazananı ise Nagihan oldu.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?
Kazanan takımın ızgara köfta kazanacağı mücadeleye All Star takımı kenetlenerek geldi. Oyun öncesi Ünlüler duygusaldı. Fakat Gönüllüler takımı oyuna çok iyi başladı. Bir ara skor 8-8’e kadar geldi. Son mücadelede Nagihan ile Damla yarıştı. Kazanan yarışmacı Nagihan olunca ödül oyununun galibi Gönüllüler oldu.