5053873217 [email protected]

Yerli WhatsApp’ olarak da anılan PTT Messenger geçtiğimiz haftalarda ilk defa görücüye çıkmıştı. Uygulama ile ilgili soruları yanıtlayan Ulaştırma Bakanı Yerli WhatsApp olarak da anılan uygulama için tarih verdi.

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, ‘yerli WhatsApp’ olarak da anılan PTT Messenger ile ilgili soruları yanıtladı. Bakan Arslan uygulamanın ne zaman bireysel hizmete başlayacağı sorusunu da yanıtladı.

Arslan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Yerli whatsApp’ın güvenliği konusunda çok iddialıyız. Biz bu sistemi öyle bir kriptolojiyle hazırlıyoruz ki, sadece gönderici ve alıcıyı irtibatlıyoruz. Bu irtibatlandırmadaki bilgiler, hiçbir şekilde depolanamaz. Hiçbir şekilde sisteme müdahale etme şansı yok. Vatandaşı buna inandıracağız. Önce kurumlar kullanacak. Kurumların yaptığı işlemler ve yazışmalar için. Sonra özel şirketlerin talepleri doğrultusunda hizmet vereceğiz. 6 ay sonra da bireysel hizmet başlayacak.”
ptt messenger, ptt messenger nedir, ptt messenger nasıl yüklenir, ptt messenger’ın özellikleri neler, yerli whatsapp
PTT Messenger APK iddialarına resmi geçtiğimiz günlerde gelmişti. PTT A.Ş. tarafından resmi Facebook ve Twitter hesapları üzerinden yapılan açıklamda Ptt Messenger’ın kurumsal müşteriler için geliştirilmiş bir çözüm olduğunun altı çizildi.