5053873217 [email protected]

Dondurmam Gaymak filmiyle ünlenen ödüllü oyuncu Turan Özdemir, Beykoz’daki evinde ölü bulundu. Kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği değerlendirilen Özdemir memleketi Muğla’da son yolculuğuna uğurlanacak.


Beykoz’da yaşayan Turan Özdemir’e ailesi telefonla ulaşamadı. Bunun üzerine bir yakını eve gitti. Kapıyı açan yakını, evde Turan Özdemir’in cansız bedeniyle karşılaştı. Polis ve sağlık ekibi arandı. Özdemir’in vücudunda darp, kesici ya da delici alet izine rastlanmadı.

Hurriyet.com.tr’den Çetin Aydın’ın haberine göre evde de şüpheli bir durum gözlenmedi. Evde yapılan incelemenin ardından Özdemir’in cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

2016 yılında anjiyo olan Özdemir’in kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği değerlendirilirken kesin ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu’nun vereceği raporla netlik kazanacağı belirtildi.

CENAZE DETAYLARI

Usta oyuncu Özdemir için ilk tören yarın (17 Ocak Çarşamba) İzmir Devlet Tiyatrosu’nda yapılacak. Özdemir, Yatağan’da ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Yatağan’da babasının yanına defnedilecek.