5053873217 [email protected]

2018 yılbaşı akşamı kanal kanal televizyondaki programlar ve yayın akışları. 31 Aralık 2017 Pazar 2018 yılbaşı akşamı TV’de neler var? İşte yılbaşı akşamı TV yayın akışları…


Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8 yılbaşı akşamı klasiği haline gelen O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünü yayınlayacak. O Ses Türkiye 2018 yılbaşı özel programında Cem Yılmaz ve Ozan Güven, Hadise, Murat Boz, Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz ile birlikte jüri koltuğunda oturacak.

 

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği, yılbaşı özel gecesinde Aleyna Tilki, Tolga Sarıtaş, Gizem Karaca, Cenk Tosun, Avatar Atakan, Özkan Uğur, Zafer Algöz, Yılmaz Vural, Seda Bakan, Sibel Can, Kerem Tunçeri, Defne Samyeli, Bülent Şakrak, Ceyda Düvenci, Pınar Deniz, Erkan Petekkaya ve Halil Ergün konuk olacak.

KANAL D’DE 2018 YILBAŞI AKŞAMI NELER VAR?

Kanal D’de 2018 yılbaşı akşamı Çocuklar Duymasın ve Huysuz Virjin şov ekranlara gelecek. Çocuklar Duymasın’ın yılbaşı özel bölümü saat 20.00’de ekranlara gelecek. Taş Fırın Haluk ve Meltem evde kendi tarzlarına göre yılbaşı kutlamaya kalkacak!

 

Kanal D’de yılbaşı akşamı ekrana gelecek 2. program ise Huysuz’la Yılbaşı Özel olacak.Huysuz Virjin’in ağırladığı birbirinden ünlü isimler, keyifli anlar yaşatacak! Huysuz’la Yılbaşı Özel 31 Aralık Pazar gecesi 23.45’te Kanal D’de yayınlanacak. Programa Kubat, Muazzez Abacı ve Cem Beleci konuk olacak. Kanal D seyircisi 2018’e Huysuz’la girecek!

 

STAR TV 2018 YILBAŞI AKŞAMI YAYIN AKIŞI

Star TV’de 31 Aralık 2017 Pazar yılbaşı akşamı, Dolunay dizisinin final bölümü ekrana gelecek. Yılbaşı eğlencesi konseptinde çekilen Dolunay’n 26. ve final bölümü 20.00’de ekrana gelecek. Star TV’nin yılbaşı eğlence programı ise Sibel Can ile Yılbaşı Gazinosu olacak.

 

Sibel Can’ın şarkılarıyla renklenecek gece Ümit Besen ve genç yorumcuların düetleriyle de çok konuşulacak. Müzik ve eğlenceyi bir arada sunacak “Star Yılbaşı Gazinosu”nda birbirinden yıldız isimler yer alacak.

Deniz Seki, Ümit Besen, İrem Derici, Koray Avcı, Pamela, Buray ve Tuğçe Tayfur şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşatacak.Kendine has yorumu ve romantik şarkılarıyla, arabesk-fantezi müziğin usta yorumcusu Ümit Besen programda Deniz Seki, İrem Derici, Koray Avcı, Pamela, Buray ve Tuğçe Tayfur ile düet yapacak.

SHOW TV 2018 YILBAŞI AKŞAMI PROGRAMLARI

Show TV’de 31 Aralık 2017 Pazar yılbaşı akşamı Güldür Güldür Show ve Çocuktan Al Haberi Ünlüler’in yılbaşı özel bölümleri ekrana gelecek.
Show TV’de yılbaşı akşamı saat 20.00’den itibaren Güldür Güldür Show’un özel bölümü ekrana gelecek.

Sunuculuğunu Evrim Akın’ın üstlendiği Çocuktan Al Haberi yılbaşı özel bölümü 22.00’de yayınlanacak. Yılmaz Morgül, Burak Kut, Safiye Soyman, Faik Öztürk, Sahrap Soysal, Aydın Kurtoğlu, Sefa Doğanay, Aynur Aydın ve Özlem Yıldız gibi isimlerinin konuk olacağı yılbaşı özel bölümünde miniklerle yarışacak ünlüler ise Aleyna Tilki, Kibariye ve Furkan Palalı olacak. Kahkahaların bir an bile eksik olmayacağı Çocuktan Al Haberi Ünlüler’de sürprizlerin ardı arkası kesilmeyecek.

 

ATV 2018 YILBAŞI AKŞAMI PROGRAMLARI

ATV seyircisi Kim Milyoner Olmak İster’le yeni yıla girecek. 20.00’de başlayacak yarışma gece 01.15’e kadar devam edecek. Murat Yıldırım’ın sunumuyla ekranlara gelen ‘Kim Milyoner Olmak İster?’, yılbaşı akşamına özel bir bölümle ekranlara geliyor.

 

Fenomen yarışmada bu defa atv’nin sevilen dizi oyuncuları yarışacak. Kazandıkları ödüller ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne (Çocuk Esirgeme Kurumu) bağışlanacak.

Özdemir Erdoğan, Yavuz Bingöl, Kibariye, Mahmut Tuncer ve Ece Seçkin ise şarkılarıyla geceyi renklendirecek… Kırgın Çiçekler’den Gökçe Akyıldız ve Arif Diren, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır, Kanatsız Kuşlar’dan Melis Tüzüngüç ve Ümit İbrahim Kantarcılar, Aşk ve Mavi’den Cüneyt Mete ve Alayça Öztürk, Cennet’in Gözyaşları’ndan ise Almila Ada ve Berk Atan’ın yarışacağı ‘Kim Milyoner Olmak İster?’, Yılbaşı Özel bölümüyle atv ekranlarında.