5053873217 [email protected]

Çukur’da Sena karakterini canlandıran Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı) ile yakınlaştıkları sahneler hakkında konuştu.

Çukur diziside Sena karakterini canlandıran Dilan Çiçek Deniz, All dergisine kapak oldu. 22 yaşındaki oyuncu dizide çok konuşulan Aras Bulut İynemli (Yamaç Koçovalı) öpüşme sahneleri için şunları söyledi:

“Zaten günlük hayatta olan bir şeyi sırf herkesin içinde yapıyorsun diye neden tartıştıklarını anlamıyorum”

Deniz sözlerine şöyle devam etti: Yakın zamanda bir haber okudum; bir çift, insan içinde öpüştü diye linç edilmiş. Neden salt sevgiden korkup, vahşeti bu kadar seviyoruz? Sait Faik’in dediği gibi; ‘Dünyayı güzellik kurtaracak, bir insanı sevmekle başlayacak her şey.’”

Aras Bulut İynemli ile Dilan Çiçek Deniz’in paylaştığı, Show TV’deki ‘Çukur’ dizisindeki ateşli öpüşme sahneleri ses getirmişti.

Dilan Çiçek Deniz bu görüntüler hakkında “Aklıma mantığıma yatmayan, kalbime hitap etmeyen bir senaryo gelseydi, kabul etmezdim. Zaten Aras Bulut İynemli ile kamera karşısına geçeceğimi duyduğumda çok mutlu oldum. O sahneler abartıldığı kadar büyütülecek bir şey değil” demişti.