5053873217 [email protected]

Survivor 2018’de All Star takımında yarışacak olan Murat Ceylan’dan ilk açıklama geldi!

Survivor 2018’de All Starlar takımında yarışacak olan Murat Ceylan, yarışmada hayli iddialı olduğunu ve eskisinden daha güçlü hissettiğini söyledi.

10 Şubat 2018’de tv8’de yayınlanmaya başlayacak olan Survivor 2018’de ünlüler takımı All Star olacak ve daha önce yarışmış iddialı isimlerden oluşacak. Survivor 2018 All Star takımında yarışması kesinleşen isimler, Turabi Çamkıran, Nagihan Karadere, Merve Aydın, Sema Aydemir, Hilmi Cem İntepe, Adem Kılıççı, Hakan Hatipoğlu, Nihat Doğan, Ümit Karan ve Murat Ceylan olmuştu.

MURAT CEYLAN KİMDİR?

Murat Ceylan, 15 Mayıs 1991 tarihinde İstanbul’da doğdu. Liseden mezun olduktan sonra Londra’ya gitti ve orada, Central Saint Martins de Endüstriyel tasarım okudu. 2 yaşında piyano çalmaya başlayan ve müzik ile ilgilenen Murat Ceylan, İstanbul Devlet Konservatuvarları Profesörü Ergican Saydam’dan müzik dersleri aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünden mezun oldu. Müzikten başka birçok spor dalı ile ilgilenen Murat, İstanbul Atlı Spor Klubü’nde lisanslı binicilik yapmaktadır. Fitness a olan ilgisi dışında, Surf ve paten yapmayı seven ve aynı zamanda maceracı bir kişiliğe sahiptir.

Murat Ceylan Survivor 2013’ün en gözde isimlerinden biriydi. Yarışma içerisinde Hilmicem ile yakınlığı ise herkes tarafından takdir görüyordu. Acun Ilıcalı tarafından Murat Ceylan’ın Survivor 2018’de de yarışacağı açıklandı.