5053873217 [email protected]

22. Victoria’s Secret Fashion Show 2017’de yine tüm dikkatleri üzerine çeken dünyaca ünlü ‘melek’ Adriana Lima kariyeri için “Benzersiz bir hayalin içinde yaşıyorum. Her gün rüyada gibiyim” dedi.

Her yıl merakla beklenen Victoria’s Secret Fashion Show’un 22.si geçtiğimiz günlerde Çin’in Şangay kentinde gerçekleşti. Ülkemizde 31 Aralık gecesi izleyebileceğiniz defilede, markanın birbirinden güzel melekleri yine göz alıcıydı. Bu kez Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel gibi kıdemli meleklerin yanında son dönemin öne çıkan modellerinden Bella Hadid de podyumdaydı. Dünya basınından büyük ilgi gören şova Harry Styles, Miguel, Leslie Odom Jr. gibi ünlü isimler de performanslarıyla renk kattı. Bu sene 17. kez Victoria’s Secret Show’a çıkan ve ülkemizde de Metin Hara ile olan ilişkisi sebebiyle gündemde olan model Adriana Lima da podyumun en dikkat çeken isimlerinin başındaydı. Milliyet’e konuşan en kıdemli meleklerdenLima kendisiyle ilgili merak edilenleri anlattı…

Bu seneki şovda hangi kombin sizin favoriniz?

Sanırım hepsi! Bence şovu izleyen herkes âşık olacağı parçalar bulacak ve onları gidip hemen almak isteyecek. Şovda özellikle iki kombinim favorim ve ikisi ile de çok mutluyum. Bir tanesi Balmain işbirliğinden doğan Punk Angel bölümünde yer alıyor. Bu koleksiyon çok rock’n roll, seksi, güçlü ve ilham verici. Diğeri ise Nomadic Adventure temasında. Çok renkli parçaları birleştiren detaylar var. Ben, tüm o renklerin uyumu sebebiyle biraz ülkem Brezilya’yla özdeşleştirdim açıkçası. Push up sütyen giyiyor olacağım, bu günlük hayatımda da her zaman tercih ettiğim bir model. Bu yüzden aslında benden bir parça gibi. İçerisinde kendimi rahat hissediyorum.

Peki bu sene şovun makyaj stilini nasıl tarif edebilirsiniz?

Bu senenin makyajı oldukça parlak ve canlı. Gözlerde hafif ve parıltılı smokey gölgeli bir makyaj kullanılıyor. Yanaklarda pembe ve ışıltılı bir stil yaratıldı. Genel olarak doğal bir görünüm olduğunu söyleyebilirim. Ten renklerinde dudaklar tercih edildi. Bu sene ışıltılı ve doğal tonları göreceksiniz.