5053873217 [email protected]

Dostlar Mahallesi dizisi konusu nedir oyuncular kimler? Alişan ve Çağla Şikel’in dizisi Dostlar Mahallesi’nde kimler oynuyor. Kanal D Dostlar Mahallesi dizisi hakkında son haberler..

 

Alişan ve Çağla Şikel’in dizisi Dostlar Mahallesi’nde yeni gelişme…Dostlar Mahallesi’nden ilk fragman yayınlandı.

Alişan ve Çağla Şikel’i Cennet Mahallesi’nden sonra yeniden buluşturacan Dostlar Mahallesi‘nde Alişan bir taksiciyi canlandıracak. Türker İnanoğlu Erler Film imzalı Dostlar Mahallesi’nde Çağla Şikel, Alişan, Zeynep Eronat, Hande Katipoğlu, İnan Ulaş Torun, Ersin Korkut ve Ceyhun Fersoy rol alacak. Dizide Çağla Şikel, Alişan’ın yengesi rolünde olacak. Şikel, Alişan’ın yengesi kuaför Seher rolüne hayat verecek.

DOSTLAR MAHALLESİ 1. BÖLÜM FRAGMAN

 

Dostlar Mahallesi’nin oyuncu kadrosunda Alişan, Çağla Şikel, Hande Katipoğlu, Irina Ivkina, Zeynep Eronat, İnan Ulaş Torun, Ceyhun Fersoy, Buse Varol,Turan Özdemir ve Tayfun Sav’ın yer alıyor.

Dostlar Mahallesi’nde yaşadığı mahallede herkesle kavga edecek olan Şikel, zaman zaman da üç kağıtçı eşi Çetin’i dövecek. Dizide Yamaç adında fırlama bir de oğlu olan Şikel, pastane işleten eltisi Füsun’la da geçinemeyecek. Tam bir aile komedisi olan Dostlar Mahallesi yeni sezonda Kanal D ekranlarında olacak.

 

DOSTLAR MAHALLESİ DİZİSİ GENEL KONUSU NEDİR?

Deniz Çelebi ve Levent Gürkan’ın yöneteceği Dostlar Mahallesi dizisinde Alişan, taksici Metin rolüne hayat verecek. Kendisinin dürüst kişiliğine tamamen zıt olan kardeşi Çetin’le aynı durakta taksicilik yapan Alişan’ın eşi Füsun’u ise Hande Katipoğlu canlandıracak. Dizide gözü eşinden başkasını görmeyen Alişan’ın Bilge adında bir de kız çocuğu olacak.