5053873217 [email protected]

Vatanım Sensin yeni sezona durmaksızın devam ediyor. Vatanım Sensin 33. yeni bölümünde Cevdet ve Azize bir araya gelebilecek mi? Vatanım Sensin yeni bölümünde Cevdet ölümle burun buruna kaldığı an Azize’nin seslenmesini duyacak. Peki bu durum Cevdet’i kurtarmaya yetecek mi?


Kanal D ekranının en sevilen dizisi haline gelen Vatanım Sensin, geçtiğimiz son bölümde izleyicisini ekrana kilitlemişti. Heyecanı hiç bitmeyen dizi olan Vatanım Sensin büyük bir izleyicisi kitlesine sahip. Vatanım Sensin 33. yeni bölüm fragmanı izleyenleri çok heyecanlandırdı. Vatanım Sensin 33. bölümü bu akşam Kanal D’de…

VATANIM SENSİN 33. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Vatanım Sensin 33. Bölüm Fragmanı – 2 yayında! Cevdet, yeniden Azize’yi görebilecek mi? Hilal ve Leon, geçmişi unutup yeniden başlayabilecekler mi? Hamilton’un bildikleri Cevdet’i korkutmaya başlamıştır. Dağıstanlı, Yanık Efe dedikleri Tevfik ile aynı cephede savaşmak için söz alır. Azize’nin geçmişte yaşadıklarının gizemi henüz bilinmezken, Cevdet ile yeniden karşılaşmak üzeredir. Cevdet, ölümle burun buruna geldiği an Azize, seslenir. Bu seslenme Cevdet’in hayatını kurtarabilecek mi? Leon, Hilal’in peşinden giderek ona olan özlemini bir nebze olsun azaltmak için konuşur. Hilal ve Leon’un duygusal sahneleri, her şey için yeni bir başlangıç olacak mı?