5053873217 [email protected]

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin konusu ne? Kenan İmirzalıoğlu Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisi oyuncuları. Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinden son haberler…

Kenan İmirzalıoğlu’nun Fatih Sultan Mehmed’in hayatını anlatan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde yeni gelişme.. Dizinin yönetmeni değişti.

Fatih Sultan Mehmet’i Kenan İmirzalıoğlu’nun canlandırdığı ‘Mehmed: Bir Cihan Padişahı’ dizisinde yönetmen değişikliği yaşandı. Altan Dönmez görevi Cevdet Mercan’a bıraktı. Dizinin yapımcılığını üstlenen O3 Medya’dan da açıklama geldi.

O3 Medya’nın açıklaması şöyle:
“Mehmed: Bir Cihan Fatihi’nde deneyimli yönetmen Altan Dönmez görevini bir diğer deneyimli isim Cevdet Mercan’a devrediyor.
O3 Medya ailesi olarak sevgili Altan Dönmez’e emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni işlerinde başarılar diliyoruz.
Eylül 2017’de çekimleri başlayan ve 2018’de Kanal D ekranlarına gelmeye hazırlanan ‘Mehmed: Bir Cihan Fatihi’nin çekimleri büyük bir hız ve heyecanla devam ediyor.”

 

Mehmed Bir Cihan Fatihi

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Çiçek Hatun rolünü kimin oynayacağı belli oldu. Diziden gelen son bilgilere göre, Çiçek Hatun rolü için ünlü oyuncu Seda Bakan ile anlaşma sağlandı. Son olarak Cem Yılmaz’ın yeni filmi Arif V 216’da rol alan Seda Bakan, geçen sezon ise Kadir Doğulu ile Bana Sevmeyi Anlat dizisinde başrol oynamıştı.

Birbirinden ünlü oyuncuların rol alacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinin oyuncu kadrosu da belli oldu. Fatih Sultan Mehmet rolünü Kenan İmirzalıoğlu’nun oynayacağı dizide, Metin Akpınar ise Fatih’in hocası Akşemseddin‘i canlandıracak. Usta oyuncu Çetin Tekindor ise Çandarlı karakteriyle dizide yer alırken, Toprak Sağlam ise Bizanslı Teodora rolünde olacak.

 

Çekimlerine geçen ay başlanan “Mehmed Bir Cihan Fatihi”, güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Kenan İmirzalıoğlu’nun yanı sıra Metin Akpınar, Çetin Tekindor, Altan Erkekli, Gürkan Uygun, Funda Eryiğit, Burak Tamdoğan, Ertan Saban, Duygu Boztepe, Sevinç Meşe ve Toprak Sağlam’ın rol aldığı dizinin ocak ayında yayına başlaması planlanıyor.

“Mehmed Bir Cihan Fatihi”nde başrol, Kenan İmirzalıoğlu’na emanet. Yapımcılığını O3 Medya’nın, yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği dizinin senaryosunda ise Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu’nun imzası var.