5053873217 [email protected]

Citroen, güncellenen C4 Cactus modelini paketinden çıkarttı ve C4 Cactus şirketin yeni Progressive Hydraulic Cushion (PHC) süspansiyonu sunan ilk Avrupa modeli oldu.
Yenilenen Citroen C4 Cactus, daha yumuşak bir sürüş için hidrolik süspansiyon ile geliyor

 

 

-A+Yorum yaz İlgili Haberler
Citroën C4 hatchback yeni C4 Cactus’e yer açmak için yoldan çekiliyor
Citroen Ekim’de % 0 Faiz ve Takas Fırsatları Sunuyor
Yeni Volkswagen Polo SUV 2018’de geliyor
Sistem, ilk kez C5 Aircross ile piyasaya çıktı ve daha uygun fiyatlı C4 Cactus modelinde her köşedeki ikincil hidrolik amortisörler vasıtasıyla yumuşak ve rahat bir yolculuk deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Citroen, sürüş kalitesini daha da artırmak için daha konforlu yay ve amortisörler kullandı. Fransız şirketi, uzun yolculuklarda daha fazla konfor için yüksek yoğunluklu köpüklerle dolu koltukları yeniden tasarladı.

Güncelleme ile C4 Cactus modelinin dış görünümüne de yenilikler geliyor. Ünlü Airbump’lar bu kez eşiklerin hemen üzerine yerleştirilmiş ve boyutları daha küçük.

Diğer değişiklikler, fiziksel olarak daha büyük farlarla birlikte ön ve arkada yeni tamponları içeriyor ve 2018 C4 Cactus’e çok daha temiz bir görünüm kazandırıyor. Citroen, 31 farklı dış renk kombinasyonu ve aralarından seçim yapabileceğiniz beş farklı alaşım jant tasarımı sunuyor.

Yeni modelin standart donanımının bir parçası olarak otonom acil fren, trafik işaretleri tanıma sistemi, sürücü dikkat uyarı sistemi, kör nokta izleme, park yardımı ve arka görüş kamerası da geliyor. Bilgi-eğlence sistemi yedi inç dokunmatik ekrana sahip.

Citroen ayrıca C4 Cactus serisinde 130 PS 1.2-litre PureTech motorla yeni bir motor seçeneği de ekledi. Aynı motor 82 PS ve 110 PS güç çıkışı seçenekleriyle sunulurken, 100 PS bir dizel motor seçeneği de var.