5053873217 [email protected]

Nissan, 2017 Cenevre Otomobil Fuarı’nda kompakt SUV sınıfının en iddialı modeli Qashqai’nin makyajlı versiyonuyla boy gösteriyor.


Kompakt SUV sınıfının iddialı modeli Qashqai yenilendi. Kapsamlı bir makyaj operasyonundan geçen model 2017 Cenevre Otomobil Fuarı’nın en dikkat çekici modellerinden biri olarak öne çıkıyor. Yeni bir yüze kavuşan otomobilde V formunda ızgara yapısı kullanılıyor. Yeni ön tampon ve elden geçirilen bumerang formlu LED gündüz farları otomobilin imzaları arasında yer alıyor. Arka tasarımda ise yine bumerang formlu, 3D efekti verilmiş stoplar dikkat çekiyor. Ayrıca otomobilde artık yeni 17, 18, 19 inçlik hafif alaşım jant seçenekleri de sunulacak.

İç mekanda ise selefine göre daha kaliteli malzemeler kullanılıyor. Ayrıca yeni teknolojiler de 2018 Qasqahi ile birlikte sunulacak. Ayrıca yeni D şeklindeki çok fonksiyonlu direksiyon simidi ve NissanConnect multimedya sistemi de iç mekandaki yeniliklerden. Bu sistemde yeni akıllı arayüz kullanılıyor. Otomobilimde müzik sistemi olsun diyenler için ise makyajlı Qashqai 7 hoparlörlü BOSE ses sistemini sunuyor.

Aracın kaputunun altında ise 99 g/km CO2 emisyon değeriyle sınıf lideri 1,5 lt’lik 110 HP güç üreten dCi motor sunulacak.